HJK:sta tuttu maalitykki iski kahdesti Eurooppa-liigassa – osunut tällä kaudella jo kymmenen kertaa

Skotlantilainen Rangers vahvisti paikkansa G-lohkon kärjessä Euroopppa-liigassa, kun se voitti Rapid Wienin torstaina 3-1. HJK:sta tuttu hyökkääjä Alfredo Morelos osui kotijoukkueelle kahdesti.

Artikkelin videossa Morelosin ensimmäinen osuma torstaina.

Eurooppa-liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

27 maalia kahden kauden aikana HJK:lle iskenyt kolumbialainen avasi maalihanat muutama minuutti ennen taukoa tasoittaen pelin lukemiin 1-1.

James Tavernier iski voittomaalin ja Morelos naulasi loppulukemiksi 3-1 illan toisellaan ja kauden kymmenennellään.

LUE LISÄÄ: "Ei ole totta, nyt tuli taas Loris Karius -hetki!" – Mestarien liigan finaalissa töpeksineelle vahdille lisää kuraa niskaan