HJK sai tylyn kylvetyksen eurokentillä

HJK koki tylyn 0-5-tappion Maccabi Tel Aviville Konferenssiliigan lohkovaiheen ottelussa torstaina.

Vierasjoukkueen voiton takuumiehenä hääri Gavriel Kanichowsky, joka iski pallon kahdesti HJK:n verkkoon. Kanichowsky aloitti maalitehtailun 28. peliminuutilla tarkalla laukauksellaan.

Toinen jakso käynnistyi HJK:n kannalta huonoimmalla mahdollisella tavalla, kun Miro Tenho repi Maccabin tähtihyökkääjä Stipe Perican nurin rangaistuspotkun arvoisesti. Perica asettui itse laukomaan rankkaria ja pistikin pallon varmasti rysään.

Kanichowsky sai tuulettaa maalia toistamiseen 60. minuutin kohdalla. 24-vuotias laituri sai liikaa tilaa HJK:n boksissa ja Kanichowsky sai rauhassa laukoa pallon takanurkkaan.

Maccabi löi taululle vielä kaksi maalia, kun Enric Saborit ja Eden Shamir onnistuivat maalinteossa. Loppulukemat Helsingissä tylyt 5-0 israelilaisjätille.