Huuhkajat-tähden seuralle katkera viime hetken tappio – HJK:ssa loistanut tähtihyökkääjä avasi maalitilinsä

Huuhkajat-tähti Glen Kamaran edustama Rangers hävisi 1-2 Young Boysille vastaan Eurooppa-liigassa torstaina.

Kamara urakoi täydet 90 minuuttia Rangersin keskikentällä. Kovan työmäärän tehneen Kamaran työpanos ei kuitenkaan riittänyt voittoon.

Rangers avasi ottelun maalihanat aivan ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä, kun HJK:ssakin vuonna 2017 loistanut Alfredo Moreno karkasi laidalta maalintekoon. Osuma oli Morelosille kauden ensimmäinen Eurooppa-liigassa.

Young Boys nousi kuitenkin tasoihin toisella puoliajalla. Ulisses Garcian keskitys pomppii maalille juuri kotijoukkueelle suotuisalla tavalla. Pomppivassa keskityksessä oli ensimmäisenä välissä Roger Assale, joka tuikkasi pelivälineen polvellaan verkkoon.

Isäntäjoukkue iski voittomaalin aivan lisäajan viimeisellä minuutilla, kun Christian Fassnacht täräytti pallon verkon perukoille.