HJK repi eroa, Turussa maalijuhlat

Jalkapallon Veikkausliigan HJK kellisti keskiviikon kierroksella sarjajumbo JJK:n Jyväskylässä maalein 3-1 (1-1).

Ottelun ratkaisivat Mikko Sumusalon ja Mikael Forssellin maalit toisen puoliajan lopulla. Sumusalo viimeisteli lukemat 2-1:een 77. minuutilla ja Forssell osui kuusi minuuttia myöhemmin. JJK ei ole voittanut tällä kaudella vielä otteluakaan.

HJK repäisi eronsa sarjakärjessä kolmeen pisteeseen, kun sen lähin uhkaaja MYPA hävisi Rovaniemellä RoPSille 1-2. Kotijoukkueen molemmat osumat teki Nicholas Otaru muutaman minuutin välein toisella puoliajalla.

VPS löi Jaron Pohjanmaan derbyssä 2-1 yli 4 000 katsojan edessä. Vaasalaisten molemmista osumista vastasi Jarno Parikka.

Turussa nähtiin kuuden maalin juhlat, joissa IFK Mariehamn ryösti TPS:ltä sarjapisteet maalein 4-2. Saarelaisten jamaikalaishyökkääjä Dever Orgill viimeisteli ottelussa kahdesti.

FC Lahden taivas synkkeni jälleen aavistuksen, kun joukkue hävisi vieraskentällä Espoossa FC Hongalle 0-1 viime hetkien maalilla. Antti Mäkijärvi ratkaisi ottelun 87. minuutilla. Lahti sai pelata ottelussa yli tunnin ylivoimalla Kastriot Kastratin ulosajon jälkeen.

JJK             9  0  3  6   6-17   3

Seuraavat ottelut: 1.6. HJK-KuPS, 2.6. FC Lahti-TPS, Jaro-RoPS, MyPa-JJK, Inter-Honka, IFK Mariehamn-VPS, 13.6. FC Lahti-VPS, MyPa-KuPS, TPS-Honka, IFK Mariehamn-RoPS, HJK-Inter, Jaro-JJK, 16.6. KuPS-Jaro, Inter-MyPa, VPS-TPS, JJK-IFK Mariehamn, RoPS-FC Lahti, Honka-HJK.