Mariehamn iski neljä TPS:n verkkoon – "Loistava voitto!"

IFK Mariehamn menestyi viime kaudella jalkapalloliigassa pääasiassa kotikentän turvin.

Nyt joukkue sen sijaan pelaa hienosti vierasottelunsa. Keskiviikkona MIFK kyykytti TPS:ää Kupittaalla 4-2.

Ottelu oli erikoinen. TPS aloitti vahvasti. Vain nuori turkulaismaalivahti Otso Virtanen IFK:n maalissa pelasti joukkueensa komeilla torjunnoilla. Sitten TPS:n peli sammahti ja IFK teki johtomaalin.

Toisen jakson TPS aloitti jälleen hyvin, mutta maalin teki taas IFK. Vasta 0-2-tappiotilanne herätti TPS:n, joka saikin pelin tasoihin. Sitten tuli kuitenkin karmeita virheitä puolustuspäässä ja IFK karkasi.

IFK:n sankareita olivat hyökkäyspään Dever Orgill kahdella maalilla ja yhdellä syötöllä sekä Diego Assis maalilla ja syötöllä.

- Aivan loistava voitto vieraalla kentällä ja neljä tehtyä maalia. Alku näytti meidän osaltamme pahalta, mutta kun TPS ei pystynyt ratkaisuihin, niin saimme ottelun haltuumme, tokaisi IFK:n valmentaja Pekka Lyyski kiirehtiessään bussiin ja kohti satamaa.

TPS:n hyvä molempien puoliaikojen alku tukahtui nopeasti tuloksettomaksi jauhamiseksi.

- Pelaajien väsymys kyllä näkyy harhasyöttöinä ja kaksinkamppailujen häviämisessä, mutta se ei silti ole hyväksyttävää. Loukkaantumisten vuoksi olemme joutuneet peluuttamaan miehiä eri rooleissa kuin oli tarkoitus ja se ei ole täysin onnistunut, myönsi TPS:n valmentaja Marko Rajamäki.

Lue myös:

    Uusimmat