HJK:n tähtipuolustajalle neljän ottelun lisäpelikielto törkytaklauksestaan – "Selvästi ollut kyse vastustajan vahingoittamisyrityksestä"

Huhtikuun lopulla jalkapalloliigan ottelussa rajuun, sääntöjenvastaiseen taklaukseen syyllistynyt HJK:n puolustaja Faith Friday Obilor on saanut Palloliiton kurinpidolta neljän ottelun lisäpelikiellon.

Obilor taklasi Interin pelaajaa Luciano Balbia niin rajusti, että Balbi joutui sairaalaan. Obilor ajettiin kentältä, mistä seurasi kahden ottelun pelikielto. Lisärangaistus tuli kurinpitovaliokunnan katsoessa, että automaattinen kahden ottelun panna ei ollut riittävä rangaistus.

–  Erotuomarin ja erotuomaritarkkailijan raporteista ja ottelutallenteelta ilmenee, että Obilorin taklaus on ollut erityisen vaarallinen. Kyseessä on erittäin vakava rikkomus myös siitä syystä, että Obilorin menettelyssä on selvästi ollut kyse vastustajan pelaajaan kohdistuneesta vahingoittamisyrityksestä. Isku on osunut vastustajan pelaajaa polven alapuolelle ja aiheuttanut suuren haavan, kurinpito toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat