HJK:n jalkapallojohtaja siirtyy Palloliittoon

HJK:n jalkapallojohtajana toiminut Juho Rantala jättää nykyisen tehtävänsä ja siirtyy Palloliiton puolelle.

Rantala, 43, on nimitetty Palloliiton huippujalkapallopäälliköksi.

Rantala vastaa poikien maajoukkueiden valmennuksen, toimintatapojen ja pelillisten osa-alueiden kehityksestä ja toteutuksesta. Hän johtaa seuroissa tapahtuvan talenttivalmennusohjelman kokonaisvaltaista kehityksestä ja toteutuksesta.

– Juho erottui haastattelujen ja soveltuvuustestien perusteella muusta hakijajoukosta vuorovaikutteisen, mutta samalla tavoitehakuisen asennoitumisen sekä yhdessä tekemiseen panostavan lähestymistapansa vuoksi, urheilutoimenjohtaja Hannu Tihinen sanoo.

– Nämä ominaisuudet ovat erittäin tärkeässä roolissa rakentaessamme Seurojen Palloliittoa, sillä huippujalkapallopäällikkö toimii jatkuvassa tiiviissä vuorovaikutuksessa seurojen kanssa, Tihinen jatkaa.

Rantala vakuuttaa olevansa todella innoissaan ja motivoitunut kehittämään seurojen hyvinvointia sekä sitä kautta auttamaan suomalaisten valmentajien ja pelaajien kehittymistä.

– Palloliitto on ottanut viime vuosina hyviä askeleita pelaajakehityksessään, joten on hienoa liittyä mukaan motivoituneeseen ja kehitykselle nälkäiseen ympäristöön, Rantala sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat