HJK haluaa Berat Sadikin

HJK on tehnyt MTV Sportin saamien tietojen mukaan sopimustarjouksen Venäjän kentillä kahden viime kauden ajan pelanneelle suomalaishyökkääjälle Berat Sadikille.

Sadikia kohtaan on osoitettu kiinnostusta ulkomailta. Hänen ykkösvaihtoehtonsa onkin löytää uusi seura ulkomailta. Suomen jalkapallomaajoukkueessa viimeksi Mixu Paatelaisen aikakaudella esiintynyt Sadik ei ole vielä tehnyt päätöstä uuden seuransa suhteen.

Sadikin ja Venäjän pääsarjassa pelaavan Krylja Sovetovin kaksivuotinen sopimus päättyi hiljattain. Isokokoisen 30-vuotiaan kärkipelaajan pelit venäläisseuran edustusjoukkueessa jäivät kahden kauden aikana lopulta vähiin. Sadik pelasi ajoittain myös seuran farmijoukkueessa.

Kiuruveden Palloilijoiden kasvatti vakuutti ennen Venäjälle siirtymistään Sveitsin pääsarjassa pelaavan FC Thunin paidassa. Ulkomaan kentillä hän pelasi myös Saksan Bundesliigassa Arminia Bielefeldin riveissä.

Suomessa Sadik on kantanut aiemmin HJK:n lisäksi myös Kuopion Palloseuran ja FC Lahden värejä Veikkausliigassa. A-maaotteluita kärkipelaajalla on tilillään yhdeksän, joissa on syntynyt yksi maali.

HJK:lla on tarve hyökkääjälle, koska Alfredo Morelos on siirtymässä heinäkuussa Skotlannin Valioliigan suurseuraan Glasgow Rangersiin. Morelos johtaa Veikkausliigan maalipörssiä 11 osumalla. 

Lue myös:

    Uusimmat