HJK aloitti mestaruusjuhlat murskavoitolla – maalikuningas Klauss tarjoili kauden viimeiseen täysosumaan ensimmäisen maalisyöttönsä

Helsingin Jalkapalloklubi oli jo varmistanut mestaruutensa aiemmin, joten se pääsi pelaamaan viimeiset kierrokset vailla painetta. Viimeisessä ottelussa HJK kohtasi putoamiskarsintaa välttelevän TPS:n ja voittolukemat 4-0 kertovat mestarijoukkueen tasosta.

Kuvan videolla Tulosruudun raportti Veikkausliigan viimeiseltä kierrokselta.

HJK tarjosi vakuuttavan näytöksen kauden päätösottelussaan, ja maalintekoyritykset 15-2 kertovat tylyn kuvan ottelun kulusta. Kuitenkin TPS joutui pelaamaan vajaamiehisenä reilun puoliajan verran, mutta HJK oli tuolloin jo 2-0 johdossa.

Sebastian Dahlström aloitti helsinkiläisten maalinteon 20. minuutin kohdalla. Maalipörssin 21 maalilla voittanut Klauss lisäsi johdon 2-0 vajaan puolen tunnin pelin jälkeen.

Riku Riski lisäsi kahdella maalillaan HJK:lle komeat voittolukemat 4-0. Riskin toiseen maaliin merkittiin syöttäjäksi maalikuningas Klauss. Tämä oli miehen kauden ensimmäinen maalisyöttö.

HJK nähdään ensi kaudella Mestarien liigan karsinnoissa, kun taas RoPS, KuPS ja FC Inter pääsevät pelaamaan Eurooppa-liigan karsintaotteluita.