Hjallis herkistyi lähetyksessä – avautui syöpäsairaan Riki Sorsan tapaamisesta

Jenni Kokander hyppäsi haastattelijan rooliin ja sai keskusteluohjelman isännän herkistymään hyvän ystävänsä surullisesta kohtalosta.

Hjallis Harkimon vieraaksi saapunut Jenni Kokander sai ohjelmassa tehtäväkseen esittää Hjallista itseään. Kokander myönsi, ettei imitaatio ole hänen vahvimpia puoliaan, mutta tarttui silti haasteeseen. 

– Sä olet tommoinen vekkulipoika. Jos lähtisin sinua tekemään hahmona, niin lähtisin tuosta intensiivisyydestä ja huumorista, Kokander sanoi samalla jo imitoiden ohjelman isäntää.

Videolla Kokander kysyy, mikä saa Hjalliksen surulliseksi. Hjallis kertoo, että on montakin seikkaa, jotka tekevät surulliseksi. Yhden asian hän nosti tällä hetkelle muita tummasävyisemmäksi.

– Minut teki todella surulliseksi kun kävin tapaamassa mun kaveria Rikiä (Sorsaa). Hän on niin huonossa kunnossa, Hjallis sanoi kohdistaen katseensa maahan.

– Se teki minut todella surulliseksi. Ja olen miettinyt sitä monta kertaa. Olen nähnyt hänet tässä nyt monta kertaa, ja se tekee minut surulliseksi, mies toisteli silminnähden liikuttuneena.

Riki Sorsa Haaveissa vainko oot mun -kappale oli Hjallis Harkimon yksinpurjehduksen tunnusbiisi ja miehet ovat olleet ystäviä yli 30 vuoden ajan. Riki Sorsa sairastaa keuhkosyöpää ja hänelle on annettu vain viikkoja elinaika.

Hjallis perjantaisin kello 21:00 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja