Mainos

Hjallis Harkimo avaa Liike Nyt -yhdistyksen suunnitelmia Peter Nymanin vieraana: "Me haluamme tehdä tämän ihan eri tavalla"

7:58

Kokoomuksesta eronneen Harry ”Hjallis” Harkimon mukaan Liike Nyt saattaa tulevaisuudessa asettaa omia ehdokkaita vaaleihin.

Harkimo vierailee MTV3-kanavalla tänään esitettävässä Peter Nymanin keskusteluohjelmassa kello 22.35.

– Totta kai päämääränä on se, että jossain vaiheessa meistä tulee niin isoja, että me voimme mennä vaaleihin. Ei meidän kannata sitä kuitenkaan päättää ennen kuin me näemme, miten tämä kehittyy, Harkimo kertoo.

Ohjelma kootaan yhdessä

Harkimon mukaan liikkeellä ei ole valmista ohjelmaa. Ensin on tarkoitus koota ihmiset yhteen, ja ohjelma tehdään sitten yhteistyössä.

– Miksi me haluaisimme ihmiset mukaan, jos he eivät saisi olla tekemässä tätä?

Harkimo sanoo, ettei hän perustanut liikettä itsensä takia eikä hänen intresseissään ole olla valokeilassa. Myöskään politiikassa hän ei tahdo olla mukana ikuisesti.

Herättänyt paljon kiinnostusta

Tähän saakka Liike Nyt on herättänyt suurta kiinnostusta. Liikkeeseen on ilmoittautunut yli 7 000 henkilöä, ja niin verkkosivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin liikennöinti on ollut Harkimon mukaan vilkasta.

Harkimo sanoo yllättyneensä kiinnostuksen määrästä. Sen sijaan liikkeen saamasta kritiikistä, jopa vihasta, hän ei hämmästynyt. 

– Me haluamme tehdä tämän ihan eri tavalla. Me haluamme, että politiikasta tulee läpinäkyvämpää, Harkimo toteaa.

Peter Nyman MTV3-kanavalla tänään klo 22.35.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja