Hiuksistaan luopunut Rakel Liekki: Äiti ei tykännyt ajatuksesta

Toimittaja ja kuvataitelija Rakel Liekki luopui hiuksistaan aiemmin tässä kuussa. Nainen ei kadu tempaustaan, vaan viihtyy lyhyessä siilitukassaan erinomaisesti.

Rakel Liekin syksy on kulunut töiden parissa. Toimittajan ja kuvataiteilijan hommissa ahkeroinut nainen on hiljattain kokenut myös muodonmuutoksen, sillä Liekki luopui hiuksistaan pari viikkoa sitten Ylen suorassa Nenäpäivä-lähetyksessä. Kutrien pätkimisestä vastasi tv-persoona Arman Alizad.

Show’n juontajaksi lupautuminen oli Liekille helppoa, mutta parturointiin suostuminen ei käynyt yhtä nopeasti.

– Mielelläänhän sitä auttaa hädänalaisia lapsia, mutta kyllä tätä tukka-asiaa joutui miettimään pari päivää. Pidän hiuksistani ja on ollut kiva piileskellä niiden takana. Otsis tuo turvaa, Liekki muistelee MTV.fille.

– Kysyin mielipidettä äidiltänikin ja äiti ei oikein tykännyt ajatuksesta. Mutta hänkin ymmärsi, että lapsensa nyt on tällainen, että saattaa hyvän asian puolesta tämmoistä tehdä, Liekki naurahtaa.

Hiuksettomana jatkossakin?

Lopulta Liekki suostui kuin suostuikin Alizadin parturoitavaksi, ja operaation tuloksena entisestä kampauksesta on jäljellä enää lyhyt sänki. Liekin mielestä uhraus on pieni, jos sen avulla joku jossain päin maailmaa pääsee kouluun tai saa syödäkseen.

– Ja onhan ihmisiä, joilla ei muutenkaan ole hiuksia. Ehkä julkisuudessakin on ihan hyvä nähdä, että hiuksettakin pärjää!

Liekin yllätykseksi uusi hiustyyli on myös tuntunut yllättävän mieleiseltä. Entistä peilikuvaa ei ole enää ikävä.

– Täytyy sanoa että olen tykännyt tästä niin, etten tiedä kasvatanko hiuksiani enää takaisin!

Lue myös:

    Uusimmat