Hittisarjojen naistähtiä onnisti vihdoin!

Näyttelijät Mary-Louise Parker ja Kate Walsh voivat hengähtää helpotuksesta, sillä pitkään myynnissä olleet kodit vaihtoivat vihdoin omistajaa.

Useiden myyntiyritysten jälkeen sekä Greyn Anatomia - ja Rakkauden Anatomia -sarjoista tunnettu Kate Walsh (pääkuvassa) että jo lopetetun Weeds-sarjan tähti Mary-Louise Parker ovat saaneet kumpikin avioeron jäljiltä kummitelleet kotinsa myytyä.

Walsh yritti myydä Kalifornian Los Felizissä sijaitsevaa luksuskotiaan jo vuonna 2011 reilulla 3,6 miljoonalla eurolla, mutta talo otettiin lopulta myynnistä pois, kun sopivaa ostajaehdokasta ei löytynyt.

Walsh osti ökytalonsa kesäkuussa 2007 samaisella 3,6 miljoonalla eurolla, mutta alunperin – erottuaan vuonna 2010 aviomiehestään – tähti oli valmis luopumaan siitä vain kolmella miljoonalla eurolla. Walsh sai talon myytyä lopulta ureilulla 3,5 miljoonalla eurolla.

LUE LISÄÄ:

Erikoiselle asunnolle vihdoin uusi omistaja

Myös Weeds-tähti Mary Louise Parker on vihdoin saanut New Yorkissa sijaitsevan asuntonsa myytyä. Kaksikerroksinen huoneisto on ollut myynnissä jo maaliskuusta 2012 asti.

LUE LISÄÄ:

Parker on sisustanut kotinsa omintakeisesti ja asunnosta löytyykin muun muassa huone, joka on täynnä erikoisia – ja jopa hieman pelottavia – nukkeja.

Asunnon uusi omistaja on AppNexuksen toimitusjohtaja Charles O'Kelley, joka maksoi kymmenen huoneen ja 278 neliömetrin huoneistosta 5,7 miljoonaa euroa.

Parker omisti asunnon yhdessä ex-miehensä Billy Crudupin kanssa, mutta osti eron jälkeen miehen ulos kodista. Washington Square Parkiin näkymät antavassa asunnossa on viisi makuuhuonetta sekä neljä kylpyhuonetta. Lisäksi asunnossa on muun muassa olohuone, keittiö sekä vaatehuone.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: luxe.truliablog.com/ny.curbed.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja