Hittibiisillään ennätyksiä rikkonut William poseeraa läheisissä tunnelmissa somevaikuttaja Sonja Aiellon kanssa – "Ootte niin söpöjä"

Myös Sonja Aiello julkaisi yhteiskuvan Instagram-tilillään. 

Artisti William julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa on läheisissä tunnelmissa somevaikuttaja Sonja Aiellon kanssa. 

Kuvan yhteyteen William on laittanut sydänhymiön. 

Kuva on kerännyt kommenttivyöryn. 

– Ootte niin söpöjä, somessa kirjoitetaan. 

– Ui ui! Äijäl on muijafrendi, kommenteissa lukee. 

Myös Aiello on julkaissut yhteiskuvan Instagram-tilillään Williamin kanssa. Hän on laittanut Williamin tavoin kuvatekstiksi sydänhymiön.

Kuvassa Aiello istuu Williamin sylissä. 

Kuvat on ottanut valokuvaaja Erno Nikolov

William nousi koko kansan suosioon Penelope-biisillään, joka striimasi itsensä vuoden 2020 kuunnelluimmaksi kappaleeksi Suomessa. Syyskuussa hän julkaisi debyyttilevynsä. 

William kertoi MTV Uutisille syyskuussa siitä, kuinka haluaa pitää oman elämänsä yksityisenä artistiminän ohessa. Hän ei ole kertonut myöskään tarkkaa ikäänsä julkisuudessa. "Reilu parikymppinen" oli vastaus sitä kysyttäessä. 

– Haluan olla jonkin sortin mysteeri. Päivittelen sosiaaliseen mediaan silloin tällöin, mutta en koe, että minun tulisi jakaa siellä kaikki. 

Tällä hetkellä William tekee päätyönään musiikkia ja se onkin suunnitelma pidemmällä aikavälillä.

– Tärkein päämääräni on se, että saisin jatkaa uraani, hän kommentoi syyskuussa. 

Aiello on tunnettu sosiaalisessa mediassa ja hänellä on yli 40 tuhatta seuraajaa. Hänet on nähty myös fitness-urheilun parissa.

Lue myös:

    Uusimmat