Historian helpoin morsian? Tähtinäyttelijä kertoo valinneensa ensimmäisen hääpuvun, jota sovitti: ”Olen päättäväinen tyyppi”

Glee-sarjasta tuttu Lea Michele meni kihloihin viime huhtikuussa ja valmistelee kiivaasti häitään.

Näyttelijä Lea Michele, 31, kertoo People-lehden haastattelussa saaneensa hääsuunnittelijoilta kiitosta ratkaisukeskeisyydestään. Michele ei aikaillut hääpukunsa valikoinnissa, vaan toimi varsin määrätietoisesti.

– Näin siitä kuvan, se oli ensimmäinen, jota sovitin ja valitsin sen. Olen päättäväinen tyyppi. He sanoivat, että olen yksi historian helpoimmista morsiamista, joiden kanssa he ovat työskennelleet, Michele nauraa.

Michele astelee alttarille liikemies Zandy Reichin kanssa. Reich kosi Micheleä sormuksella, jonka suunnitteluun hän osallistui itse.

– Hän teki kaiken itse. Hän tuntee minut niin hyvin, annan siitä hänelle ja suunnittelijoille kaiken kunnian. Hän yllätti minun totaalisesti, se on upeaa, näyttelijä kiittelee.


Reich ja Michele on yhdistetty toisiinsa viime kesäkuusta asti. Vielä vuosi sitten keväällä laulajatähti vitsaili julkaisevansa paljastavia kuvia löytääkseen poikaystävän. 

Pariskunnan todellisesta suhteen pituudesta ei ole tietoa, mutta kaksikon kerrotaan olleen hyviä ystäviä ennen seurustelusuhteen aloittamista.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja