Hirvonen nosti yhdistetyn hiihdossa niukasti osakkeitaan – japanilaisässä juhli loppukirissä

Hirvonen paras suomalainen yhdistetyssä 1:20

Eero Hirvonen ylsi parhaana suomalaisena 13:nneksi yhdistetyn kilpailussa Itävallan Seefeldissä. Hirvonen nosti asemiaan mäen jälkeisessä viiden kilometrin hiihdossa yhdellä sijalla.

Voittotaistelu ratkesi loppusuoralla, kun japanilaisässä Akito Watabe peittosi mäkiosuuden ykkösen, Norjan Jarl Magnus Riiberin, 0,5 sekunnilla. Saksan Fabian Riessle sijoittui kolmanneksi (+32,4).

Voitto oli Watabelle sesongin kolmas. Isossa letkassa maaliin tullut Hirvonen jäi hänestä lopulta 1.01,8 minuutin päähän.

Pisteille sijoittui suomalaisista Hirvosen ohella Ilkka Herola, jonka sijoitus laski mäkiosuuden jälkeisistä asemista yhdellä pykälällä 22:nneksi (+1.20,3).

Arttu Mäkiaho oli 41:s ja Leevi Mutru 44:s.

Seefeldissä kisataan vielä lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina HS109-mäestä lähdetään 10 kilometrin hiihtoon ja sunnuntaina 15 kilometrin matkalle.

Katso perjantain kilpailun loppuratkaisut ylälaidan videolta!

TV-ohjelmat: Hiihtolajit