Hirvonen: Latvalan kanssa tulee kiire

Fordin rallitalli jahtaa lähivuodet menestystä rallin MM-sarjassa suomalaiskuljettajien voimin. Mikko Hirvonen on tehnyt tallin kanssa monivuotisen jatkosopimuksen ja saa ensi kaudesta lähtien tallitoverikseen Jari-Matti Latvalan. Myös Latvalan sopimus on useamman vuoden mittainen. Ford julkisti sopimukset Lontoossa myöhään sunnuntaina.

- Todella hieno homma. Siirryn tallin ykköskuljettajaksi ja samalla talli ilmaisee luottamuksensa tekemällä pitkän jatkosopimuksen. Se tarkoittaa, että myös talli uskoo minun pystyvän voittamaan maailmanmestaruuden, Hirvonen totesi.

27-vuotias Hirvonen on ajanut Fordin tehdastallissa viimeiset kaksi vuotta Marcus Grönholmin kanssa. Useissa kisoissa hänen roolinaan oli tukea Grönholmia. Tulevaisuudessa Hirvosen ja hänen kakkoskuljettajansa Jarmo Lehtisen tehtävänä on taistella rallien voitoista ja kuljettaja- ja tallimestaruudesta.

- Merkkimestaruuden voittaminen on meille on täysin mahdollista. Kuljettajien mestaruuden voittaminen vaatii minulta täydellistä onnistumista taistelussa Sebastien Loebia vastaan. Sitä tietysti tavoitellaan, kolme MM-rallia päättyneellä kaudella voittanut Hirvonen sanoo.

22-vuotiaan Latvalan tulo tallikaveriksi sopii Hirvoselle.

- Vaikka Jari-Matti on nuori kuljettaja, hänellä on jo sen verran paljon kokemusta, että monissa kisoissa tulee kiire, jos aikoo pitää hänet takanaan, Hirvonen tietää.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat