Hirvisaari: Kansanedustajan eristäminen on äänestäjien pilkkaamista

Perussuomalaisista tänään erotettu kansanedustaja James Hirvisaari on kommentoinut erottamistaanblogissaan. Hirvisaaren mukaan vaaleilla valitun kansanedustajan eristäminen on äänestäjien pilkkaamista.

Hirvisaari julkaisi blogissaan tekstin, jonka hän sanoo lähettäneensä sähköpostilla koko eduskuntaryhmälle viime helmikuussa. Siinä Hirvisaari pohtii perussuomalaisten hallitushaaveita.

Hirvisaaren mielestä muut puolueet saattavat haluta eristää perussuomalaisen puolueen, joka haluaa hallitukseen. Tällöin perussuomalaiset eivät suurimpanakaan puolueena pääsisi hallitukseen, koska muut puolueet eivät tekisi sen kanssa yhteistyötä.

– Pidän politiikkaa aatteiden kilpailuna. Itse arvostan reilua peliä, mutta valitettavasti reiluus on näistä kuvioista hyvin kaukana. Ajattelen niin, että yhden puolueen eristäminen muiden toimesta olisi demokratian halveksimista. Ja vaaleilla valitun kansanedustajan eristäminen olisi äänestäjien pilkkaamista, Hirvisaari kirjoittaa.

Hirvisaaren mielestä yhden henkilön siirtyminen sivuun ei vaikuttaisi yhtään mitään.

– Mutta jos se synnyttäisi ketjureaktion ja jos puolue alkaisi tinkiä maahanmuuttopolitiikan tiukentamisen vaatimuksistaan, alamäki olisi varma, Hirvisaari sanoo kirjoittaneensa kahdeksan kuukautta sitten.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat