"Hirviö" – venäläiskolossi pudotti maailman vahvimman miehen armotta

Maailman vahvin mies -kilpailun vuoden 2017 voittaja Eddie Hall sai tuta vapaaotteluharjoituksissa venäläisen kolossin kovuuden.

Englantilainen voimamies Hall on valmistautumassa debyyttiotteluunsa vapaaottelukehässä. Hänen on määrä kohdata viimevuotinen maailman vahvin mies Mitchell Hooper Qatarissa 17. helmikuuta.

Oppia Hallille on antanut UFC-tähti Tom Aspinall, jonka kanssa mies oli äskettäin harjoittelemassa.

Tuore video osoittaa, että Hallilla oli silti vielä vapaaotteluosaamisessaan hiomista. Hänen kanssaan oli sparraamassa muun muassa kaksimetrinen venäläismies, jota Hall kutsui "hirviöksi". Hall sanoi saaneensa jo etukäteen varoitusta, että venäläinen olisi "vähän kuin tappava ase".

– Olin hyvin varovainen tämän jätkän kanssa. En halunnut hyökätä hänen kimppuunsa, halusin vain, että saisimme tatsia toisistamme, Hall virkkoi.

Pelkäksi tunnusteluksi sessio ei jäänyt. Venäläinen ei jättänyt mahdollisuuttaan hyödyntämättä, kun Hallilla ei ollut kunnollisesta suojauksesta tietoakaan. Vasen jalka suoraksi, potku päähän ja Hall kumoon.

Venäläinen pyysi Hallilta anteeksi. Hall kuittasi asian olevan kunnossa ja kehui potkua hyväksi.

– Joku olisi voinut kertoa minulle tuosta takajalasta, Hall puhalteli.

Hall sai kehään vielä muita harjoituskumppaneita, ja hänen puolustustaitonsa vaikuttivat hiljalleen kehittyneen. 

Hall on aiemmin nähty nyrkkeilykehässä. Vuonna 2022 hän hävisi ottelun islantilaisvoimamies Hafthor Julius Björnssonia vastaan kaikin tuomariäänin.

Lue myös:

    Uusimmat