Mainos

Hirvensalmen perhesurman eloonjäänyttä ei ole vielä kuultu – Poliisilla jo käsitys tapahtumien kulusta

0:58

Poliisi jatkaa Hirvensalmella tapahtuneen perhesurman tutkintaa. Poliisin mukaan tapahtumien selvittämisen saattaa kestää jopa viikkoja.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Väisälän kylässä sattuneiden traagisten tapahtumien tekniset tutkimukset pyritään saamaan loppuun lähipäivien aikana. Kertyneen materiaalin analysointi kestää puolestaan useita päiviä tai jopa viikkoja.

Perheen yhteisestä kodista löytyi maanantai-iltana kuolleena 43-vuotias isä kuolleena. Hänen 20-vuotias poikansa menehtyi rikoksen yhteydessä saamiinsa vammoihin sairaalassa eilen illalla.

Henkiin jäänyttä ei ole vielä kuultu

Toinen perheen 16-vuotias poika on edelleen sairaalahoidossa eikä poliisi ole pääsyt puhuttamaan häntä. Poliisin tietojen mukaan 16-vuotiaalla ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Poliisi ei tutkinnan tässä vaiheessa kerro tutkinnanturvaamissyistä johtuen tarkemmin rikosten tekotavasta, motiiveista tai enempää rikoksesta epäillyistä.

Rikospaikkatutkimusten ja muun tiedonhankinnan perusteella poliisille on muodostunut alustava käsitys tapahtumien kulusta. Poliisi ei kuitenkaan kerro niistä julkisuuteen ennen nuoremman pojan puhuttelua ja näytteistä saatavaa tietoa.

Poliisin suorittamien tutkimusten perusteella on erittäin epätodennäköistä, että mainittujen kolme miehen lisäksi kukaan ulkopuolinen henkilö liittyisi rikostapahtumaan. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.