"Hirvein on tapahtunut" – murhaepäilty löydettiin nukkumasta sohvalta, jonka sisällä 18-vuotias virui elottomana

MTV oikeudessa: Hiirosen murhaajanelikko teippasi muovipusseja uhrin pään ympäri ja nosti sidottuna sohvan laatikkoon kuolemaan 4:37
MTV oikeudessa: Hiirosen murhaajanelikko teippasi muovipusseja uhrin pään ympäri ja nosti sidottuna sohvan laatikkoon kuolemaan.

Hiirosen murhaepäillyt kiistävät jyrkästi syyllistyneensä henkirikokseen ja syyttelevät oikeudessa ahkerasti toisiaan. Myös osapuolten esitutkintakertomukset eroavat toisistaan.

Riidatonta on, että Oulussa Hiirosen kaupunginosassa sijaitsevassa yksityisasunnossa on ollut paikalla 18-vuotias nainen ja neljä muuta henkilöä. He ovat viettäneet aikaa päihteitä käyttäen.

Jossakin välissä 32-vuotias ja 46-vuotias mies ovat poistuneet asunnosta. Asunnolle on jäänyt 18-vuotias nainen ja asunnossa asunut 40-vuotias mies sekä hänen seurustelukumppaninsa 40-vuotias nainen.

"Ei tämä hiljene."

"Hiljennetty."

Tällaisia viestejä 32-vuotias kertoo saaneensa asuntoon jääneeltä naiselta. Seuraavaksi hän kertoo saaneensa ääniviestin, jossa nainen kertoo, että "se kaikkein hirvein asia on tapahtunut" ja asunnolle ei saisi tuoda ulkopuolisia.

Mies nukkui vainajan päällä

Mieskaksikko päätti palata asuntoon ja heidän mukanaan sinne meni myös eräs nainen. Miehet tunkeutuivat väkisin sisälle asuntoon ja löysivät asunnossa asuvan 40-vuotiaan miehen nukkumasta sohvalta divaaniosan päältä.

Sohva oli sama, jonka sisällä olevaan säilytyslaatikkoon uhri oli työnnetty sidottuna ja huputettuna. Kun paikalle tulleet miehet vetivät laatikon auki, uhri löytyi sen sisältä alastomana ja sidottuna.

Uhrin pään ympärille oli kiristetty muovikasseja, jotka oli kiristetty kaulan ympärille teipillä ja kravatilla.

32-vuotias mies kertoo hätääntyneensä ja tarvinneensa työkalua huppujen irrottamiseksi. Pelastusyritykset olivat kuitenkin turhia, sillä uhri oli jo kuollut ja kylmennyt.

Lue myös:

    Uusimmat