Hillosipulit balsamicomarinadissa

  • 1 kg kuorimattomia pikkusipuleita
  • 1 ¾ dl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 ¾ oliiviöljyä

Kuumenna uuni 160 asteeseen. Paista sipuleita vuoassa noin 1,5 tuntia. Anna jäähtyä hiukan. Poista kannat ja kuori. Pane sipulit puhtaaseen noin litran vetoiseen lasipurkkiin. Vatkaa viinietikka ja sokeri kunnes sokeri sulaa, lisää öljy. Voit tehdä tämän monitoimikoneessa.

Kaada viinietikkaseos hillosipuleille, sulje purkki ja käännä se ylösalaisin. Marinoi yön yli jääkaapissa ja käännä välillä. Ota ennen tarjoilua huoneenlämpöön ja ravistele, jotta kastike on kunnolla sekaisin.

Lue myös:

    Uusimmat