Hiljattain eronnut Oona Komi kertoo voinnistaan muutosten keskellä: "Minulle jäi suhteesta ystävä ja että olemme hyvissä väleissä"

Tuore Miss Helsinki Oona Komi haastattelussa – näin railakas oli tunnelma voiton ratkettua 1:53
Katso myös: Oona Komi haastattelussa Miss Helsinki -voittonsa jälkeen vuonna 2021

Missikisoista tutun Oona Komin elämässä puhaltavat uudet tuulet.

Vuoden 2021 Miss Helsinki ja viime vuoden Miss Suomi -kilpailun finalisti Oona Komi kertoi hiljattain sosiaalisessa mediassa eronneensa kumppanistaan. Missio-kilpailun (ent. Miss Helsinki) finalistien julkistamistilaisuuteen perjantaina 4. elokuuta saapunut Komi kertoi MTV Uutisille viimeaikaisia kuulumisiaan muuttuneen elämäntilanteensa keskellä.

Komin mukaan hän elää parhaillaan muutosten kesää ja voi kertomansa mukaan hyvin. Hän iloitsi ystävien kanssa vietetyistä kesäpäivistä ja siitä, että on löytänyt itselleen uuden asunnon. Uusi koti on Komin mukaan ihana ja sijaitsee lähellä hänen kavereitaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Komi kertoi voivansa myös tuoreen eronsa saralla hyvin ja sanoi olevansa iloinen siitä, että on saanut tilanteessa tukea ystäviltään, eikä muutoksia ole tarvinnut käydä läpi yksin. Hän puhui kauniisti hänen ja entisen kumppaninsa parisuhteesta.

– Totta kai erot ovat aina raskaita. Se oli tosi ihanaa aikaa, kun olin suhteessa ja olen tosi iloinen siitä parisuhteesta, siitä, että minulle jäi suhteesta ystävä ja että olemme hyvissä väleissä, hän kertoi.

– Nyt alkaa uusi sivu elämässä, hän jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat