Hiihtouran jättänyt Virpi Sarasvuo on innoissaan uudesta tanssihaasteesta: "Tunnen olevani taas elossa enemmän kuin ikinä"

1:20
Virpi Sarasvuo kertoo, mikä merkitys tanssihaasteella on ollut hänelle.

Lauantaina nähdyssä Tanssii Tähtien Kanssa -esittelyjaksossa esiteltiin kaikki parit. Mukana on tällä kaudella peräti 14 paria, mikä on enemmän kuin koskaan aiemmilla kausilla. 

Lauantaina nähtiin Tanssii Tähtien Kanssa -esittelyjakso, jossa käytiin läpi kaikki tällä kaudella seurattavat tanssiparit. Mukana kaudella on 14 tanssiparia, mikä on koko ohjelman historian ennätysmäärä. Myös jaksoja on ruhtinaalliset 12 kappaletta. 

Esittelyjaksossa hiihtouran jättänyt Virpi Sarasvuo kertoo, että Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailu on tuonut hänen arkeensa urheilumaailmasta tuttua kunnianhimoa ja tavoitteellisuutta.

– Hiihtouran jälkeen arki täytyyi helposti äitiydellä ja se oli aivan täydellistä. En kokenut rutiinista luopumista hankalana, mutta nyt toki huomaan sen, että kun on tällainen tavoite, niin tunnen olevani taas elossa enemmän kuin ikinä, Sarasvuo kertoo. 

Tanssiopettajakseen Sarasvuo sai Sami Heleniuksen, joka on kokenut Tanssii Tähtien Kanssa -opettaja. Kaksikko kertoi ohjelmassa myös, että heillä on tavoitteet korkealla. Molemmat lähtevät tavoittelemaan koko kisan voittoa.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa sunnuntaina klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja