Mainos

HIFK-pomon radikaalit muutokset keräsivät roimasti kritiikkiä – "Onhan se ollut haastavaa"

6:03
Videolla lisää Mika Lönnströmin mietteitä.

Takaisin Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström on saanut kuulla paljon kritiikkiä kauden alla tekemistään muutoksista.

HIFK nousi takaisin Veikkausliigaan täksi kaudeksi yhden Ykkösessä pelatun kauden jälkeen. Kauden päätteeksi todella moni runkopelaaja sai lähteä joukkueesta ja tilalle hankittiin useita ulkomaalaisia vahvistuksia. Lönnströmin mukaan muutos aiheuttaa aina puheensorinaa.

– Muutos on aina sellainen. Kun heittämme kiven lampeen, kyllähän siinä kuohua tulee tai ainakin lainetta. Myöskin täytyy muistaa, että olemme tuoneet suomalaisia nuoria pelaajia, annettu heille mahdollisuuksia pelata. Myöskin ulkomaalaisia nuoria pelaajia, ketkä saavat mahdollisuuden pelata Veikkausliigaa, Lönnström summaa.

Yksi HIFK:n riveihin saapuneista uusista pelaajista on kokenut Hannu Patronen, joka toimii tällä kaudella joukkueensa kapteenina. Myös kapteenin näkökulmasta tilanne on ollut haastava, mutta tunnelin päässä näkyy jo valoa.

– Onhan se nyt ollut haastavaa, loppuvaiheessa on tullut paljon pelaajia ja tosiaan iso rinki. Siinä on vieläkin tekemistä, mutta olemme löytäneet toimivan systeemin. Meillä on mahdollisuus tehdä uusi HIFK, joukkueen kapteeni Hannu Patronen toteaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja