Vartalomaalausta ja tuolitanssia – heidät nähtiin Talentin neljännessä jaksossa!

Riina Laine 1:51
Katso videolta, miltä näyttää body painting!

Talent Suomen neljäs esikarsintajakso nähtiin sunnuntaina 28.2. 

Talent Suomen neljännessä koe-esiintymisjaksossa nähtiin laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia.

Vilma Putro - SAHAN SOITTAJA

Helsingistä kotoisin oleva 32-vuotias Vilma Putro on asunut nyt kolme vuotta Lappeenrannassa perheensä kanssa. Vilma työskentelee Lappeenrannan kaupunginteatterissa näyttelijänä. Teatterin ohella Vilma viettää paljon aikaa palstamaalla, jossa hän rakastaa viljellä ja hoitaa kasveja. Tämän lisäksi hän soittaa viulua sekä trumpettia musiikkiopistossa.

Unic Team - SIRKUSHARRASTAJAT

Unic Team koostuu neljästä haminalaisesta sirkusharrastajasta. Viivi, Oona, Jessi ja Henna ovat 16-18-vuotiaita lukiolaisia ja harrastavat sirkusta ja yksipyöräisiä Teinisirkuksella. Koko sirkus on heille kuin yksi iso perhe. 

Tony de Maria - LAULU

8-vuotiaan Pirkkalassa asuvan Tonin perheeseen kuuluu vaimo ja 8-vuotias poika. Ammatiltaan Toni on muusikko, joka työskentelee tällä hetkellä postilajittelijana. Tonin musiikillinen kasvutarina alkoi 6-vuotiaana pianonsoitolla, josta hän sähköurkujen ja kitaran soiton kautta päätyi flamencon pariin opettajansa rohkaisemana. Laulu tuli mukaan kuvioihin vähitellen, vaikka Talentissa laulu onkin hänellä normaalia vahvemmassa roolissa. 

Timmy Tattari - LAULU

16-vuotias helsinkiläinen Timmy asuu yhdessä 9 sisaruksensa ja äitinsä kanssa. Timmy on lukion ensimmäisellä luokalla, jossa hänen lempiaineensa ovat musiikki ja englanti. Timmy on pienestä pitäen pitänyt laulamisesta; se lienee kulkevan veressä, sillä sisaruksista moni muukin laulaa. Perhe onkin Timmylle suurin tuki ja ylpeydenaihe, josta hän iloitsee joka päivä.

Tero Tommila - TRUBADUURI

Porilaisella 38-vuotiaalla palomiehellä Tero Tommilalla on vaimo, kolme lasta ja kaksi koiraa. Hän toimii palomiehenä Raumalla, ja on tehnyt alan hommia yli 10 vuotta. Toisena ammattinaan Tero keikkailee nimellä Viimeinen Trubaduuri soittaen blues-musiikkia. 

SCC - TANSSIRYHMÄ

Lappeenrantalainen breakdance-ryhmä Street Culture Club, eli SCC koostuu yhdeksästä ikähaarukaltaan 12-33-vuotiaasta innokkaasta tanssijasta. Breakdance-tanssilajia on harrastettu Etelä-Karjalan alueella aktiivisesti 80-luvulta lähtien, siksi harrastajia löytyy myös suhteellisen paljon. Ryhmän jäsenissä onkin tanssijoita opettajista nuorempaan sukupolveen. 

Risto Ojalammi – MUUSIKKO

32-vuotias porilainen Risto asuu yhdessä tyttöystävänsä Mariannan kanssa. Kokemäeltä kotoisin oleva mies on ammatiltaan insinööri, joka siirtyi täyspäiväisesti musiikkialan töihin alkuvuodesta. Hän opettaa huuliharpun ja kitaran soittoa kansalaisopistossa, sekä keikkailee trubaduurina ja duona ystävänsä kanssa. 

Riina Laine – BODYPAINTING

Riina Laine on 41-vuotias helsinkiläinen maskeeraaja ja bodypainting-artisti. Bodypainting, eli ihmisen iholle maalattava taide on Riinan intohimo. 

Riina haluaa bodypainting-taiteellaan näyttää ihmisille, että heidän kehonsa on hyviä ja arvokkaita. Usein mallit kokevat bodypaintingin hyvin vapauttavana, voimauttavana ja se lisää itseluottamusta ja hyväksyntää omaa kehoa kohtaan. Itseensä uskominen on ollut Riinalle sekä isoin haaste että suurin ylpeydenaihe elämässä. Riina on todistanut itselleen ja muille, että ahkerasti työtä tekemällä tavoitteensa voi saavuttaa.

M & Dancers – TUOLITANSSI

47-vuotias Hämeenlinnassa kasvanut ja tällä hetkellä asuva Mira Korkeila on kauneudenhoito- ja hyvinvointialan yrittäjä sekä tanssiohjaaja. Hänen johdollaan Talentissa nähdään paikallinen energiaa uhkuva ryhmä M & Dancers.

Lavalla nähdään 11 tanssijaa esittämässä heels- ja tuolitanssia. Seitsemän vuotta sitten Mira osallistui mielenkiinnosta tuolitanssikurssille ja pian häntä pyydettiinkin jo lajin ohjaajaksi. Pohdinnan jälkeen hän päätti tarttua haasteeseen, ja päivääkään hän ei ole katunut. Oppilaat ovat Miralle tärkeitä, ja hänen kanssaan Talentiin tuleekin esiintymään useita hänen oppilaitaan.

KuuΔelta– SITARDUO

Kouvolalaiset 26-vuotiaat Sanni Teitto ja Kata Mirella fanittavat molemmat kotikaupunkiaan, jonka harmaus inspiroi heitä luovuuteen. 

2010-luvun alkupuolella Kata kiinnostui veikeäsoundisesta intialaisesta sitar-kielisoittimesta, ja hankki laadukkaan Intiasta tuodun sitarin parin vuoden tarkan harkinnan jälkeen. Kata kehitti oman sitartyylinsä ja sillä hän soittaa menemään yhä. Kuudelta-bändi sai alkunsa vuonna 2014. Nimi yhtyeelle keksittiin siitä, että Sanni ja Kata treenasivat aina kello 18. Tämän lisäksi kuusi on mystinen numero ja delta puolestaan viittaa matemaattiseen termiin.

Kangoo Power Team –  KANGOO JUMPS-RYHMÄ

Veronica Deac on Romaniasta kotoisin oleva Kangoo Jumps -ohjaaja ja -maahantuoja, jonka ryhmä Kangoo Power Team koostuu kahdeksasta innokkaasta pomppijasta. Harrastajat asuvat muun muassa Turussa, Salossa, Evijärvellä, Kouvolassa sekä Porvoossa, eikä Talenttiin tuleva porukka ole koskaan ennen esiintynyt yhdessä. Ryhmä koostuu niin Kangoo Jumps -ohjaajista, fitness-alan ihmisistä, opettajista sekä eri alojen yrittäjistä.

Jon Säkkinen – LAULAJA

35-vuotias Kuusamosta kotoisin oleva, mutta Kemissä asuva Jon tekee tällä hetkellä töitä nuoriso-ohjaajana Torniossa. Jon on opiskellut Tornion Pop-Jazz Konservatoriolla ja siellä hän on saanut tärkeät oppinsa laulajana. Tulevaisuudessa hän näkee itsensä tekemässä musiikkityötä täyspäiväisesti laulajana ja lauluntekijänä. Siinä ohella hän näkee itsensä tekemässä työtä nuorten ja nuorten aikuisten parissa. 

JJ Malone / Jonathan Hill – STANDUP

Kuopiossa kahdeksan vuotta asunut 36-vuotias englantilainen Jonathan asuu kahdestaan kuusivuotiaan tyttärensä kanssa. Komiikkaa Jonathan on tehnyt vuosia sitten Englannissa asuessaan, mutta aloitti koomikon hommat Suomessa oikeastaan vasta vuoden 2020 alkupuolella. Talent onkin Jonathanille tilaisuus löytää pohjaa uudelle koomikon uralleen.

Double Non Trouble – LAULU

9-vuotiaat kaksoset Sergei ja Veronika harrastavat laulamista sekä soolona että yhdessä. He aloittivat yhdessä laulamisen kaksi vuotta sitten. He asuvat Lappeenrannassa, johon perhe muutti Pietarista vähän ennen kaksosten syntymää. Perheeseen kuuluu äiti, isä ja isoäiti sekä vanhempi veli. 

Sergei ja Veronika ovat musiikkiluokalla, jossa heillä on ylimääräinen musiikintunti joka päivä. Molemmat ovat soittaneet pianoa musiikkikoulussa jo kaksi vuotta, ja tänä vuonna heille tuli rinnalle toiset soittimet: Veronikalle saksofoni ja Sergeille lyömäsoittimet. 

Cedric & The Kinkies – LAULAJA

35-vuotias Cedric on kotoisin Ranskasta Pariisista. Cedric ei vielä asu, mutta suunnittelee muuttavansa joskus Suomeen. Hän vierailee usein Suomessa ystävänsä ja hänen perheensä luona. Cedricin talentti on laulu ja hän esittää Talentissa biisin nimeltä Kinky Sunday, jonka on kirjoittanut yhdessä bänditoverinsa kanssa. He luovat yhdessä Kinky movementia, joka on vapausliike. Kinky tarkoittaa aitona itsenä olemista, vapautumista, sitä ettei pelkää olla oma itsensä.

Aleksandre Goncharov Dias – LAULAJA

12-vuotias Vantaalla asuva Aleksandre on syntynyt Portugalissa, mutta asunut venäläisen äitinsä kanssa Englannissa ennen muuttoa Suomeen kuusi vuotta sitten. Aleksandren perheeseen kuuluu äidin lisäksi 2-vuotias pikkusisko sekä ”bonusisä” ja kilpikonna. 

Aleksandren suurin intohimo on laulaminen. Hän laulaa mitä vain ja milloin vain, jopa syödessä tai suihkussa. Laulaminen on hänen koko elämänsä. Aleksandre kiinnostui musiikista käytyään pienenä konsertissa, ja hän alkoi käydä laulutunneilla 6-vuotiaana. Aleksandre laulaa säännöllisesti myös Kansallisoopperan lapsikuorossa. Lapsikuoron kautta Aleksandre on esiintynyt muun muassa Toscassa, Carmenissa, La Bohemessä sekä Suomi 100 -tapahtumassa.

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat