Herttuattaret yhdessä – Catherine ja Meghan edustavat ensimmäistä kertaa kahdestaan

Meghan Markle - Hollywoodista hoviin 7:15

Kuninkaalliset kälyt, herttuattaret Meghan ja Catherine yhdistävät voimansa lauantaina Wimbledonin tennisturnauksessa.

VIDEO: Meghan Markle – Hollywoodista hoviin

Herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan edustavat ensimmäistä kertaa yhdessä lauantaina. Herttuattaret edustavat Wimbledonin tennisturnauksen naisten yksinottelun finaalissa ilman aviomiehiään prinssi Williamia ja prinssi Harrya.

Ennen ottelua Meghan ja Catherine tapaavat entisiä tenniksen mestarinaisia ja keskustelevat pallotyttöjen ja -poikien kanssa siitä, millaista on osallistua ikoniseen turnaukseen. 

Tämän jälkeen he asettuvat paikoilleen seuraamaan Angelique Kerberin ja Serena Williamsin välistä ottelua. Williams on herttuatar Meghanin läheinen ystävä. 

Meghan ja Catherine ovat osallistuneet useisiin julkisiin tapahtumiin yhdessä sen jälkeen, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan kihlautuivat viime vuoden syksynä.

Meghanin ensimmäinen edustustilaisuus oli vuoden 2017 joulupäivän jumalanpalvelus, ja pian sen jälkeen tuleva herttuatar edusti kihlattunsa sekä prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kanssa Royal Foundation Forumissa helmikuussa, sekä Kansainyhteisön päivän juhlassa maaliskuussa.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin toukokuussa vietettyjen kuninkaallisten häiden jälkeen Meghan ja Catherine on nähty yhdessä muun muassa Buckinghamin palatsin parvekkeella vilkuttamassa yleisölle Trooping the Colour -tapahtumassa, Williamin ja Catherinen kolmannen lapsen prinssi Louisin ristiäisissä sekä kuninkaallisten ilmavoimien juhlassa tiistaina 10. heinäkuuta. 

Catherine ja Meghan ovat toisiaan tukevia ystäviä ja Catherine on auttanut kälyään sopeutumaan uuteen rooliinsa. 

Kesäkuussa Meghan edusti ensimmäistä kertaa kahdestaan kuningatar Elisabetin kanssa. Herttuatar selkeästi hurmasi kuningattaren heidän yhteisellä matkallaan, sillä vierailun ajalta otetut kuvat näyttävät kaksikon nauttineen iloisina toistensa seurasta. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat