Kuninkaalliset perhekitkat sivuun – Harry ja Meghan kohtaavat pian Williamin ja Catherinen ensimmäistä kertaa kuukausiin

2:32
Prinssi Harry kertoi häkeltyneenä perheensä esikoisesta

Kuninkaallinen nelikko eli prinssi Harry ja herttuatar Meghan sekä prinssi William ja herttuatar Catherine kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa kesän jälkeen.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan tulevat kohtaamaan jälleen Harryn veljen prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen lauantaina 9. marraskuuta Remembrance Day -päivään liittyvissä juhlallisuuksissa Royal Albert Hallissa. Sunnuntaina 10. marraskuuta kuninkaallinen perhe osallistuu myös yhdessä päivään liittyvään jumalanpalvelukseen. 

Herttuaparit eivät ole nähneet toisiaan kertoman mukaan sitten heinäkuun, jolloin Harry ja William ottelivat yhdessä hyväntekeväisyyspoolo-ottelussa. 

Parit näkevät toisensa ensimmäistä kertaa myös sen jälkeen, kun Harry ja Meghan ilmoittivat eriyttävänsä oman hyväntekeväisyystyönsä Williamin ja Catherinen tekemästä työstä sekä uutisista, jonka mukaan prinssiveljekset eivät ole hyvissä väleissä keskenään. 

– Olemme todella erilaisilla poluilla tällä hetkellä, Harry kertoi vastikään julkaistussa Harry & Meghan: An African Journey -dokumentissa. 

– Tuen häntä aina ja tiedän hänen tukevan minua. Emme näe toisiamme enää niin paljon kuin ennen sillä olemme niin kiireisiä, mutta rakastan häntä erittäin paljon. Veljeksinä meillä on hyviä ja huonoja päiviä. 

Lähde: Telegraph

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja