Herttuatar Meghanin yksinkertainen hääpuku jakoi mielipiteet: ”Miksei kukaan puhu huonosti istuvista hihoista?”

Näyttelijänä julkisuuteen noussut Meghan Markle meni naimisiin Britannian prinssi Harryn kanssa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vihittiin lauantaina 19. toukokuuta Windsorissa. Häitä seurattiin tiiviisti ympäri maailman, sillä pelkästään Yhdysvalloissa juhlaa seurasi liki 30 miljoonaa henkilöä.

Yksi päivän odotetuimmista teemoista oli Meghanin tyyli ja hääpuku nousi puheenaiheeksi myös sosiaalisessa mediassa. Herttuatar asteli alttarille Clare Waight Kellerin Givenchylle suunnittelemassa valkoisessa hääpuvussa.

Elegantti hääpuku oli todella yksinkertainen ja konstailematon. Osa sosiaalisen median kommentoijista hurmaantui simppelistä ja luonnollisesta tyylistä, mutta osa kauhistui stylistien puutteesta. Eräs Twitter-käyttäjä vertasi Meghania Disney-prinsessaan.

– Yksinkertainen ja kaunis, kehuu yksi kommentoijista.

Eräs kommentoijista pohdiskelee, liekö hän ainoa, joka on sitä mieltä, että Meghanin asu on paitsi klassinen myös tylsä.

– Miksei kukaan puhu näistä huonosti istuvista hihoista? kyselee yksi kommentoija.

– Rakastan Meghan Marklea, mutta tylsä ja huonosti istuva mekko, ei rintaliivejä, hiukset huonosti… Missä olivat stylistit? Missä hänen ihmisensä olivat?

– Puku ei istu ja on tylsä, hänen hiuksensa ovat sotkuiset ja tiara on vaan okei, mutta hän nai prinssin, joten kutsukaa minua vaan kateelliseksi.

Lue myös:

    Uusimmat