Herttuatar Meghanin kohuisä Thomas Markle iski jälleen – myi liudan lapsuuskuvia ja videoita tyttärestään kohudokumenttiin: "He ovat minulle velkaa"

13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Herttuatar Meghanin isän Thomas Marklen kaikenkertova haastattelu esitettiin Isossa-Britanniassa keskiviikkona 22. tammikuuta.

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle antoi hiljattain laajan haastattelun dokumenttielokuvan muodossa, joka esitettiin 22. tammikuuta brittiläisellä Channel 5 -televisiokanavalla. Haastattelussa Markle avaa lähes täysin Meghanin lapsuuden ja esitti sen myötä julkisuuteen runsaasti valokuvia sekä videoita tyttärensä lapsuudesta. 

Dokumentissa Markle puhuu siitä, kuinka lämmin ja hyvä suhde hänellä oli kertomansa mukaan tyttäreensä ennen kuin tämä liittyi "jäykkään" kuninkaalliseen perheeseen. Herttuatar Meghanista tuli kuninkaallisen perheen jäsen hänen mentyään naimisiin prinssi Harryn kanssa toukokuussa 2018. 

Dokumentin katsoi sen esitysiltana 1,2 miljoonaa ihmistä. Huomio on ollut erittäin vahvasti kiinnittynyt herttuapariin varsinkin tammikuun alun jälkeen, jolloin Harry ja Meghan ilmoittivat vetäytyvänsä syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan. 

Marklen julkisuuteen jakamien materiaalien joukossa on runsaasti lapsuuskuvia sekä videoita Meghanista eri ikäisenä. Meghanin vanhemmat Thomas Markle ja Doria Ragland erosivat Meghanin ollessa teini-ikäinen. Tuolloin Meghan muutti asumaan isänsä luokse. 

Jaettujen materiaalien joukossa on myös muun muassa videoita Meghanin ensimmäisistä hetkistä näytttelijänä. Herttuatar esitti esimerkiksi 15-vuotiaana Punahilkkaa koulunsa näytelmässä. Markle kertoo dokumentissa tienneensä tuosta hetkestä lähtien, että hänen lapsensa olisi tuleva tähti. 

Markle kertoo dokumentissa olleensa kateellinen ja itkeneensä nähdessään television välityksellä Harryn isän prinssi Charlesin saattavan Meghanin alttarille hänen sijastaan tämän kuninkaallisissa häissä. Markle perui tulonsa häihin terveyssyihin vedoten sen jälkeen, kun häiden alla tuli ilmi tieto siitä, että hän oli lavastanut kuvia yhteistyössä paparazzien kanssa maksua vastaan. 

Thomas Markle ei ole koskaan tavannut tyttärensä puolisoa prinssi Harrya tai kaksikon esikoista, toukokuussa 2019 syntynyttä Archie Harrisonia. Meghanin äiti Doria Ragland oli herttuattaren ainut kuninkaallisiin häihin osallistunut sukulainen ja tiettävästi ainut sukulainen, kenen kanssa Meghan on nykyään läheinen. 

– Häntä on tuettu ja rakastettu hänen kummankin amerikkalaisen perheensä toimesta. Perhe, johon hän on liittynyt on paljon jäykempi kuin se, jonka hän jätti, Markle totesi dokumentissa. 

Marklelle maksettiin dokumentin tekemisestä, mutta tarkka palkkasumma ei ole julkisessa tiedossa. Markle itse on oikeuttanut dokumentin sillä, että hänen mielestään Meghan ja tämän aviomies prinssi Harry ovat hänelle velkaa.

– Tässä kohtaa he ovat minulle velkaa. Kuninkaalliset ovat minulle velkaa. Harry on minulle velkaa, Meghan on minulle velkaa. Minut pitäisi palkita siitä, mitä olen joutunut käymään läpi. Tyttäreni sanoi minulle, että kun olen vanha hän pitää minusta huolta. Olen vanha nyt, on aika pitää huolta isästä. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja