Näyttelijältä paljastus – herttuatar Meghan vitsaili urastaan näyttelijänä

Koomikko Billy Eichner kertoo Sussexin herttuatar Meghanin vitsailleen omasta näyttelijäurastaan uuden Leijonakuninkaan ensi-illassa.

Uudessa, realistisessa Leijonakuningas-versiossa Timonia esittävä Billy Eichner kertoi NBC-kanavan Today with Hoda & Jenna -keskusteluohjelmassa herttuatar Meghanin heittäneen hänelle huulta omasta näyttleijäurastaan.

Eichnerin mukaan hän ja Meghan kävivät samaa teatteriyliopistoa samaan aikaan, mutta eivät tunteneet toisiaan koulussa. Kaksikko tapasi toisensa Leijonakuninkaan Lontoon ensinäytöksessä. Keskusteluohjelmassa näytettiin videopätkä, jossa kaksikko kävi keskustelua ensi-iltatapahtumassa.

– Juuri tuossa me keskustelemme rennosti näyttelyopettajistamme, Eichner paljasti.

– Hän onnitteli minua urastani ja minä häntä hänen urastaan. Hän sanoi: "no, minun urani otti pienen käännöksen", huvittunut Eichner kertoi Meghanin vitsailleen.

Eichner kertoi herttuattaren olleen mukava ja että ensi-illassa paikalla ollut kuninkaallispari oli hyvin maanläheistä seuraa.

Ennen prinssi Harryn kanssa avioitumista Meghan tunnettiin Hollywood-näyttelijänä. Hänellä oli suuri rooli suositussa Pukumiehet-sarjassa. Meghan jätti uransa näyttelijänä taakseen liityttyään osaksi Britannian kuninkaallisperhettä.

Lue myös:

    Uusimmat