Herttuatar Meghan katosi julkisuudesta – hiljaisuudelle epäillään olevan erityinen syy

Prinssi Harry avautuu jälleen – tällainen on uusi kohuhaastattelu 7:10
Prinssi Harry avautui vuoden alussa jälleen uudessa kohuhaastattelussa

Prinssi Harryn puoliso herttuatar Meghan ei ole tehnyt vähään aikaan mitään isompia julkisia ulostuloja.

Prinssi Harryn puoliso herttuatar Meghan on ottanut kuluvan vuoden aikana selvästi etäisyyttä julkisuudesta. Hänen epäillään vetäytyneen parrasvaloista keskittyäkseen brändinsä uudelleen julkaisuun. Pariskunta on myös lähtenyt mitä ilmeisemmin suunnittelemaan yhteisten projektien sijaan omia yksilöbrändejään. 

Yhdessä heidän imagonsa on koostunut pitkälti kuninkaalliseen perheeseen liittyvistä sanomisistaan. 

Kuninkaallinen asiantuntija Tom Bower kertoo OK-lehdelle Meghanin menneen liian pitkälle kuninkaallisen perheen parjaamisessa ja nyt vaikutukset alkavat näkyä ja tuntua.

– Hänellä on painolastina Oprah Winfreyn haastattelu ja kuninkaallisen perheen tuomitseminen useissa peräkkäisissä haastatteluissa. Tämän vuoksi hän on ollut niin hiljainen koko vuoden. Hän tietää, että he ovat varmasti menneet liian pitkälle, eikä tiedä miten pääsisi tilanteesta pois, asiantuntija kertoo. 

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn brändiyhteistyöt ovat joutuneet vastatuuleen. Esimerkiksi heidän yhteistyönsä Spotifyn kanssa tuli yllättäen sovittua aiempaan päätökseensä kesäkuussa.

Meghanin epäillään etsivät parhaillaan uusia yhteistyötarjouksia. Harry puolestaan jatkaa Netflixin kanssa omalla projektillaan. 

Meghanin on epäilty palaavan myös takaisin näyttelijäksi. Daily Mail -lehden mukaan on hämmentävää, miten hiljaa herttuatar on ollut nyt ex-kollegoidensa lakkotilanteesta. Entinen tv-tähti kuului aiemmin näyttelijöiden liittoon, jotka hakevat nyt oikeuksiaan lakon avulla. 

Haluavat palata takaisin hoviin?

In Touch -haastatteleman lähteen mukaan pariskunta haluaisi palata takaisin kuninkaallisen perheen palvelukseen. Lähde väittää Harryn jopa olleen aiheesta yhteydessä veljeensä prinssi Williamiin

– He ovat ottaneet salaa yhteyttä prinssi Williamiin keskusteltakseen mahdollisesta paluustaan kuninkaalliseen perheeseen. 

– Tämä on sellaista, jota he molemmat haluavat todella paljon, lähde väittää. 

Herttuapari on ollut viime aikoina myös erohuhujen keskellä.

Lähde: Yahoo, Express,OK

Lue myös:

    Uusimmat