Asiantuntijalta tyly tuomio – Meghan, Harry ja Andrew pitää eristää kuninkaallisesta perheestä: "Heidän täytyy selvittää tilanteensa"

8:39
Meghan ja Harry eivät kestä brittilehdistön painetta – muuttavatko kuninkaalliset Yhdysvaltoihin?

Kuninkaallisen asiantuntijan mukaan prinssi Harry, herttuatar Meghan ja prinssi Andrew taistelevat tällä hetkellä liian vaikeiden kohujen kanssa ollakseen toimiva osa kuninkaallista perhettä. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat saaneet aikaan runsaasti kohinaa erilaisilla edesottamuksillaan siitä lähtien, kun Meghan liittyi kuninkaalliseen perheeseen toukokuussa 2018 mentyään naimisiin Harryn kanssa. 

Herttuapari on jälleen keskellä uusinta kohuaan ilmoitettuaan, etteivät he tule viettämään joulua tänä vuonna yhdessä muun kuninkaallisen perheen kanssa Sandringhamissa. 

Kuninkaallinen pariskunta joutui tätä ennen uudenlaisen yleisen tarkastelun kohteeksi annettuaan lokakuussa harvinaisen avoimen haastattelun, jossa he avautuivat kuninkaallisen elämänsä haasteista ja paineista.

Meghan totesi haastattelijalle, ettei hänellä ole ollut helppoa eikä hän tosiasiassa voi tällä hetkellä kovinkaan hyvin. Harry puolestaan vihjasi suhteensa isoveljeensä prinssi Williamiin olevan ongelmainen. 

Kuninkaallisessa perheessä on vielä yksi jäsen, joka on ollut viime aikoina varsin kyseenalaisen huomion kohteena. Prinssi Andrew on ollut oman kohunsa keskiössä siitä lähtien kun tuli ilmi, että liikemies Jeffrey Epsteiniin kohdistui vakavia syytöksiä alaikäisten naisten parittamisesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 

Epstein kuului prinssi Andrew'n ystäväpiiriin. Liikemies kuoli viime elokuussa 66-vuotiaana vankilassa, jossa hän odotti oikeudenkäyntiä seksuaalirikossyytteistä. 

Myös prinssi Andrew on saanut osan syytöksistä, kun yksi naisista on kertonut joutuneensa pakotetuksi seksiin prinssin kanssa kolme kertaa ollessaan 17-vuotias. 

Kuninkaallisen asiantuntija Dickie Arbiterin mukaan prinssi Harry, herttuatar Meghan sekä prinssi Andrew tulisi eristää kuninkaallisesta perheestä. 

– Heidän täytyy selvittää tilanteensa ja loput kuninkaallisesta perheestä jatkavat töitään normaalisti. 

Toisen kuninkaallisen asiantuntijan Angela Mollardin mukaan Harryn ja Meghanin päätös olla osallistumatta kuninkaallisen perheen yhteiseen jouluun Sandringhamissa on hälyttävä. 

– Tiedättekö mitä? Jos emme nää heitä yhdessä jouluna, helvetti pääsee irti siinä perheessä. 

– Luulen, että tulemme näkemään heidät jonkinlaisessa edustustapahtumassa ennen joulua. 

Lähde: Express 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja