Herttuatar Catherinelta suloinen paljastus – tätä hänen lapsensa rakastavat

1:12
Prinsessa Charlotte saapui kouluun yhdessä veljensä ja vanhempiensa kanssa.

Prinssi George ja prinsessa Charlotte rakastavat esiintymistä ja akrobatiaa.

Herttuatar Catherine ja prinssi William osallistuivat hiljattain Lontoossa järjestettyyn Royal Variety Performance -esitykseen. Illan aikana he tapasivat monia nuoria esiintyjiä.

Herttuaparin lapset prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis eivät olleet mukana. Lapsista kuitenkin puhuttiin illan aikana.

Herttuatar Catherine kertoi yhdelle esiintyjistä, että George ja Charlotte järjestävät mielellään pieniä esityksiä kotona.

– Hän sanoi, että hänen lapsensa, etenkin Charlotte, rakastavat esiintyä kotona, Nuala Peberby kertoi.

Myöhemmin Catherine keskusteli nuoren akrobaatin Aurelian kanssa ja kertoi, että George ja Charlotte pitävät akrobatiasta. Catherinen mukaan he tekevät jatkuvasti kärrynpyöriä ja seisovat käsillään.

Pikkukuninkaalliset ovat myös taitavia uimareita. Prinssi William paljasti asian Eileen Fentonille, jolle hän antoi palkinnon vapaaehtoistyöstä. Fenton oli ensimmäinen nainen, joka pääsi maaliin Englannin kanaalin ylittävässä uintikilpailussa vuonna 1950.

– Hän sanoi huolehtineensa vaimonsa kanssa siitä, että lapset oppivat uimaan. He kaikki menevät yhdessä ja uivat melko hyvin, Fenton kertoi keskustelustaan Williamin kanssa.

George ja Charlotte oppivat uimaan Buckinghamin palatsin uima-altaassa, jossa myös heidän isänsä sekä useat muut kuninkaallisen perheen jäsenet ovat oppineet uimaan.

Lähde:Cheatsheet

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja