Herttuatar Camilla kohtasi kasvotusten The Crownissa häntä esittävän näyttelijän: "Pelkäsin, että minut heitetään Lontoon Toweriin"

Herttuatar Camilla tapasi The Crown -sarjassa häntä näyttelevän Emerald Fennelin.

Cornwallin herttuatar Camilla kävi hiljattain läpi tapaamisen, joka eittämättä oli kuninkaalliselle itselleenkin erikoinen. Camilla kohtasi näyttelijä Emerald Fennellin, joka näyttelee nuorta Camillaa huippusuositussa The Crown -sarjassa. Fennell nähtiin The Crownin kolmannella sekä neljännellä tuotantokaudella. 

Kaksikko kohtasi toisensa kasvotusten tiistaina 8. maaliskuuta Clarence Housessa järjestetyssä naistenpäivän tapahtumassa. Naiset keskustelivat hetkisen hyväntuulisesti, naureskelivat yhdessä ja ottivat yhteyiskuvia. 

– Oli erityisen mukavaa tavata hänet tänään kansainvälisenä naistenpäivänä, sillä tiedättehän, hän tekee niin paljon useiden naisasioita ajavien järjestöjen eteen, Fennell kommentoi tapahtumassa. 

– Pelkäsin, että minut heitettäisiin Lontoon Toweriin, mutta toistaiseksi kaikki hyvin, näyttelijä vitsaili. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Fennell ei suostunut paljastamaan tarkemmin, mistä puhui 74-vuotiaan Camillan kanssa, mutta ylisti silti herttuatarta minkä ehti. 

– Hän on ollut valokeilassa niin pitkään, ja on kestänyt sen arvokkaasti. 

Camilla puolestaan mainitsi näyttelijän pitäessään puhettaan tilaisuuden aikana. 

– Minulle on erittäin rauhoittavaa tietää, että mikäli missään vaiheessa kaatuisin jalustaltani, fiktiivinen alter egoni olisi valmis hoitamaan homman loppuun. Joten Emerald – ole varuillasi! Camilla totesi kuuntelijoiden nauraessa. 


The Crownin viimeisten tuotantokausien, eli viidennen ja kuudennen kauden ajan Camillaa tulee esittämään Olivia Williams.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: People


Lue myös:

    Uusimmat