Henny Harjusola etenee työssään – myös romanssirintamalla on muutoksia: "Olen edelleen sinkku, mutta…"

Henny Harjusolalle tehtiin toistamiseen hiustensiirto – tällainen operaatio se on 2:34
Henny Harjusolalle tehtiin toistamiseen hiustensiirto – tällainen operaatio se on

Henny Harjusola on työskennellyt kampaamoyrittäjänä, mutta nyt hän laajentaa osaamistaan.

Kampaamoyrittäjänä ja somevaikuttajana tunnettu Henny Harjusola on ollut tänä keväänä kuvaamassa ulkomailla tv-ohjelmaa, josta hän ei voi vielä paljastaa sen enempää. Harjusola pystyi kuitenkin sen verran kertomaan, että kuvaukset olivat rankat sekä henkisesti että fyysisesti.

– Tulee varmasti ihan superkiva ohjelma. Muuten olen vain oleskellut ja nauttinut tulevasta kesästä, Harjusola kertoi Lykon kutsuvierastilaisuudessa.

Harjusola nähtiin viime vuonna MTV:n Sometähtien sinkkuelämää -sarjassa, mutta nyt tilanne romanssirintamalla on muuttunut.

– Olen edelleen sinkku, mutta yksi poika tuossa on pyörinyt. Olimme yhden kerran samoissa juhlissa ja siitä se jatkui, olemme nähneet aika useasti. Sanoisin, että hän on sunnuntaipoikkis, mitä lähdin silloin Sometähdissä etsimään.

Tulevana kesänä Harjusola on lähdössä useampaan reissuun.

– Olen lähdössä Japaniin, sen lisäksi New Yorkiin ja Mykonokselle, joten vaikka mitä kaikkea on luvassa. Haluan nähdä maailmaa ja erityisesti Japaniin olen halunnut lähteä pitkään.

Harjusola on työskennellyt vuosia kampaamoyrittäjänä, mutta tulevaisuudessa hän toimii myös kouluttajana.

– Teen edelleen kampaamotöitä ihan liikkeessä ja alan vetämään myös koulutuksia, se on uusi juttu. Pääsen etenemään silläkin alalla. En usko, että tulen koskaan asiakastöitä lopettamaan. Onhan minulla nykyään vähemmän töitä kuin on ollut uran alkuaikoina.

Lue myös:

    Uusimmat