Henna Kalinainen paljasti tyttönsä nimen hempeän kuvan yhteydessä

3:29
Henna Kalinainen tuli raskaaksi suosikkiohjelman kuvauksien aikana.

Henna Kalinainen paljasti pienokaisensa nimen sosiaalisessa mediassa

Tositelevisiotähti Henna Kalinainen sai perheenlisäystä 1. tammikuuta Jarkko-puolisonsa kanssa. Viikonloppuna julkaisemassaan Instagram-kuvassa Kalinainen paljasti lapsensa nimen.

Kuvassa nähdään suloinen nukkuva pienokainen vaaleanpunaisessa hameessa ja rusetti päässä. Otokseen on kirjoitettu teksti Joanna Maria

– Sain eilen nimekseni Joanna Maria. Ortodoksisessa kirkossa kaste ja nimenanto ovat kaksi erillistä toimitusta. Nimenanto tulisi toimittaa kahdeksantena päivänä lapsen syntymästä. Minut kastetaan äidin uskontokunnan mukaan, Kalinainen kirjoittaa kuvansa yhteydessä. 

Kuvan kommenttikentässä tähden seuraajat onnittelevat ja kehuvat pienokaisen nimeä. 

– Onnea kauniista nimestä.

– Onnea kauniista nimestä ja ihania vauva-aikoja koko perheelle! 

Kalinainen nähtiin syksyllä Olet mitä syöt -ohjelmassa, jossa hänen elämäntapansa laittoi kuntoon hyvinvointilääkäri Pippa Laukka. Nainen tuli kuvausten aikana raskaaksi. Hän kertoi syyskuussa MTV Uutisille, kuinka oli toivonut jo pitkään perheenlisäystä. 

– Kuvaukset loppuivat kesäkuun alussa, mutta olen jatkanut Pipan ohjeiden mukaan terveellistä elämäntapaa. Syön oikein ja liikun, voin todella hyvin tällä hetkellä. Parasta on se, että saan syödä mitä haluan, kunhan teet ruokani itse.

– Ihannepainoani alan tavoitella vasta raskauden ja imetyksen jälkeen, hän kertoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja