Helsinkiläismies ampui vahingossa aseella ravintolassa, pyysi anteeksi ja pakeni – miehen kodista löytyi kolme kannabiskasvattamoa

Mies ampui uudenvuoden aattona ilmeisesti vahingossa aseella ravintolassa ja päätyi johdattamaa poliisit kotinsa kannabiskasvattamon jäljille, kertoo Helsingin poliisilaitos.

Tapaninvainiolla sijaitsevassa ravintolassa sattui uudenvuoden aattona välikohtaus, jossa mies ampui aseella. Ravintolan työntekijä luuli kuulemaansa pamausta ensin ilotulitteeksi, mutta muut asiakkaat kertoivat nähneensä ravintolasta poistuneella miehellä aseen.

Aseella ilmeisesti vahingossa ampunut mies oli pyytänyt tekoaan anteeksi ja poistunut paikalta. Kukaan ei loukkaantunut laukauksen johdosta, mutta luoti oli lävistänyt tuolin selkänojan ja ikkunan. Tapahtuma-aikaan ravintolassa oli vähän asiakkaita.

Kotoa löytyi kolme kannabiskasvattamoa

Poliisi selvitti vihjeiden perusteella aseella ampuneen miehen henkilöllisyyden ja tavoitti hänet kotinsa lähistöltä Helsingin Malmin kaupunginosasta.

– Miehen asunnossa oli ampuma-ase. Lisäksi asunnon varastosta löytyi kolme erillistä kannabiskasvattamoa, rikoskomisario Lasse Jortikka kertoo Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Poliisi epäilee miestä ampuma-aserikoksesta, vaaran aiheuttamisesta, huumausainerikoksesta ja vahingonteosta.

Lue myös:

    Uusimmat