Alushousuisillaan golfmailalla huitonut mies johdatti poliisin luvattoman haulikon tykö Lahdessa

Ilmoitus alushousuisesta hortoilijasta ja asemiehestä johti kiinniottoihin eilen Lahdessa, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin torstaina hieman ennen puoltapäivää, että Lahden Mukkulassa liikkui kerrostalon pihassa kolme sekavaa miestä. Yksi herroista oli pukeutunut kuvauksen perusteella pelkkiin alushousuihin ja huitoi golfmailalla. Yksi miehistä oli taas ilmoittajan mukaan varustautunut jonkinlaisella aseella. Miehet olivat ilmoituksen mukaan menneet sisälle kerrostaloasuntoon.

Asunnosta huumeita ja ase

Paikalle saapui useita poliisipartioita, jotka saivat tietoonsa asunnon, johon miehet olivat menneet. Asunnosta otettiin kiinni 33- ja 37-vuotiaat miehet ja kotietsinnässä asunnosta löydettiin haulikko, haulikon patruunoita ja vähäinen määrä huumausaineita. Poliisin mukaan ase oli luvaton.

Mieskaksikko otettiin kiinni epäiltynä ampuma-aserikoksesta ja huumausainerikoksesta. Tiedotteesta ei selviä, mitä tapahtui ilmoittajan havaitsemalle kolmanneelle miehelle.

Hämeen poliisilaitoksen tiedotteen mukaan vuorokausi oli tehtävämäärällisesti rauhallinen, ja ravintoloiden ollessa pääsääntöisesti kiinni ei kulkijoita näkynyt yöllä juuri missään.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja