Helsinkiläiseltä seurakunnalta yllättävä kannanotto – kansanedustaja kimpaantui

Helsingin Haagan seurakunta kutsui leikkauspolitiikkaa ”jumalattomaksi”, mikä ei jättänyt seuraajia X:ssä kylmäksi.

Haagan seurakunta kritisoi hallituksen politiikkaa siteeraten Matteuksen evankeliumia: "Jokaiselle, jolla on, annetaan, mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin mitä hänellä on."

– Tämä sana näyttää käyvän synkällä tavalla toteen hallituspolitiikassa. On jumalatonta leikata jo valmiiksi pienituloisilta ja heikossa asemassa olevilta, seurakunta kirjoittaa viestipalvelu X:ssä.

Keskustelunaloitus ei mitä ilmeisimmin jättänyt palvelun käyttäjiä kylmäksi. Moni suitsuttaa kommenteissa seurakuntaa kannanotosta, mutta samalla se näyttäisi suivaannuttaneen joitain käyttäjiä kansanedustaja Tere Sammallahtea (kok.) myöten.

– Ehkäpä te viisaat kerrotte, millä ilveellä kestävyysvaje hoidetaan jos ei rakenneuudistuksilla? Rukoillaanko? Löytyykö raamatusta kohtaa, jossa Jeesus hieroi savea Suomi-neidon silmiin ja, ananasakäämä, valtion talous oli tasapainossa ja 100 000 suomalaista uudessa duunissa? Sammallahti kirjoittaa.

Päivitys keräsi reilussa vuorokaudessa yli tuhat tykkäystä ja satoja jakoja. Keskustelun kuumennettua kommenttikenttä jouduttiin illan suussa sulkemaan.

– Näyttää siltä, että keskustelu ei tästä enää etene eli laitamme nyt kommentoinnin kiinni. Kiitos kaikille, hyvää yötä, Jeesus myötä. Olkaa ihmisiksi, Haagan seurakunta päätti keskustelun sydänemojien saattelemana.

Lue myös:

    Uusimmat