Helsinkiläisbaarin omistaja OutKastin vierailusta: Näin ilta sujui

Flow-festivaalin päälavalla sunnuntaina esiintynyt OutKast suuntasi keikkansa jälkeen helsinkiläiseen Bar Bronco -ravintolaan. Paikan omistaja Eila Sepponen muistelee yllättävää vierailua vieläkin hämmentyneenä.

Helsingin Kalliossa sijaitsevan Bar Broncon omistaja Eila Sepponen oli itse työvuorossa sunnuntaina, kun Flow'ssa esiintyneet OutKast-yhtye ja laulaja Janelle Monáe saapuivat baariin seurueensa kanssa.

– Kun he saapuivat, tuli seurueessa ollut nainen aluksi sisään. Katsoin, että hän näytti tutulta, mutta en heti ymmärtänyt, kuka hän oli. Nainen katsoi ensin baarin läpi ja vinkkasi sitten lopun seurueen sisään, eli hän kelpuutti paikan, Sepponen muistelee.

OutKastin vierailu tuli baarin omistajalle täysin puun takaa, eikä hän vieläkään tiedä, miten yhtye päätyi juuri kyseiseen paikkaan.

Ravintolassa oli samaan aikaan myös OutKastin faneja, mutta yhtyeen yksityisyyttä kunnioitettiin ja heidän annettiin olla pääasiassa rauhassa omassa seurueessaan. Fanit kävivät pyytämässä yhteiskuvia ja tarjosivat seurueelle juomia, mutta tämä ei kunniavieraita haitannut.

– Kaikki käyttäytyivät todella hyvin ja olivat kohteliaita, Sepponen kiittelee.

Kahdentoista aikoihin paikalle saapunut OutKast seurueineen viihtyi baarissa yli tunnin. Grammy-palkitun yhtyeen jäsenet nauttivat baarissa ainakin Jallu-shotteja ja hanaolutta, ja Monáelle maistui viini. Seurue kuitenkin pysyi kohtuuden rajoissa, ja meininki oli läpi illan rentoa ja vaivatonta.

– Ihan mielettömän hyvä fiilis vieläkin, toivottavasti tulevat uudestaankin! Sepponen iloitsee.

Bar Broncon Facebook-sivulta löytyy myös kuva harvinaisista vieraista.

OutKastin vierailusta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja