Helsinkiläinen Jori kohtasi yllättäen maailmankuulun metalliyhtyeen Allegro-junassa – maanläheisyys teki vaikutuksen: "Tuli jotenkin lämmin olo"

Jori Kaila kiittelee Five Finger Death Punch -yhtyettä maanläheisestä asenteesta.

Helsinkiläinen Jori Kaila oli sunnuntaina matkalla Pietarista Helsinkiin, kun samassa kakkosluokan vaunussa Allegro-junassa istuva, noin kymmenen hengen rock-henkisistä ja amerikanenglantia puhuvista miehistä koostunut seurue kiinnitti hänen huomionsa.

– Oikein fiksun ja ystävällisen oloisia, saivat jopa Venäjän rajaviranomaiset hymyilemään, Kaila kertoi Facebookissa Puskaradio Helsinki -ryhmässä julkaisemassaan julkisessa päivityksessä.

Hän päätyi juttusille seurueen kanssa, kun yksi heistä kysyi häneltä passeihin liittyvän kysymyksen.

– Alettiin jutella ja kysäisin sitten, että soitteletteko rokkia tai jotain muuta, kun habitus on hiukkasen siihen suuntaan.

Kaila oli oikeilla jäljillä, sillä mies totesi "me olemme Five Finger Death Punch". Kyseessä on hyvin tunnettu metalliyhtye, joka keikkailee tänään maanantaina Helsingin Hartwall-areenalla.

Yli 900 000 Instagram-seuraajaa

Vaikka Jori Kaila kertoo harrastaneensa raskaammankin musiikin, Led Zeppelinin ja kumppaneiden, kuuntelua 1970-luvun alusta alkaen, ei nimi Five Finger Death Punch ollut hänelle tuttu entuudestaan.

Yhtyeen suosio paljastui vasta Google-haun myötä. Jotain suosiosta kertonee se, että Instagramissa heillä on yli 900 000 seuraajaa.

MTV Uutiset tavoitti Kailan maanantaina. Hän kertoi vaikuttuneensa metallimiesten maanläheisestä asenteesta ja kirjoittaneensa juuri siksi kohtaamisesta julkisen Facebook-päivityksen.

– Pointti ei ollut, että näin julkisuuden henkilöitä. Eihän se ketään kiinnosta. Pointti oli se, miten arjessa kohdalle voi yllättäen osua sympaattinen kohtaaminen. Minulle tuli jotenkin lämmin olo, että ihmisiähän me kaikki ollaan, eikä kuuluisuuden tarvitse nousta hattuun.

Sympaattinen tarina ilahdutti myös Facebook-ryhmässä olevia yhtyeen faneja ja tykkäysten vyöry yllätti Kailan.

– Kun tykkäyksiä alkoi tulla kerran sekunnissa, meinasin pyörtyä, hän naurahti maanantaina.

Kuvia tai nimikirjoituksia Kaila ei yhtyeen jäseniltä pyytänyt.

– Ajattelin, että se olisi "fanittamista". Koko kohtaaminen oli niin erityislaatuista. Ikään kuin olisi jutellut tuttujen ”jalat maassa olevien” frendien kanssa ja vieläpä tietämättä, että he ovat maailman huippuluokkaa oman musiikkinsa sarjassa, Kaila sanoi MTV:lle. 

Lue myös:

    Uusimmat