Helsinkiläinen Jenni on hamstrannut mittavan ruokavaraston koronan takia – moni pöyristyi tunnetun ruokabloggarin tempauksesta: "Osa pitää tätä hysterian lietsomisena"

6:14
Katso ruokabloggaaja Jenni Häyrisen haastattelu ja video kotivarasta yläpuolelta!

Jenni Häyrinen kasasi kotiinsa kotivaran mahdollista koronakaranteenia varten – lopputuloksena oli vaihtelevaa palautetta.

Kun Liemessä-ruokablogista tutun Jenni Häyrisen asuntoon astelee sisään, odottaa keittiössä aikamoinen näky. 

Häyrinen on kasannut asuntoonsa laatikoittain ruokaa ja tarvikkeita, joita hän suunnitteli tarvitsevansa, jos koronakaranteeni iskisi.

Tomaattikastiketta, sardiineja, WC-paperia, maitoa, käsidesiä

Häyrinen kertoo MTV Uutisille, että idea kotivaraan lähti siitä, kun hän miettii mitä tapahtuisi, jos hänen lapsensa sairastuisivat koronavirukseen.

– Kuka tahansa lapsiperheellinen, joka on ollut vaikka vatsataudissa ja lapsikin on ollut kipeä, tietää, ettei siinä vaiheessa halua miettiä, että mitä tänään syötäisiin. Tai alkaa tekemään kauppatilausta, Häyrinen kertoo.

Häyrisen laatikoista löytyy kaikkea tomaattikastikkeesta, sardiineista, oliiviöljystä aina kahviin, suklaaseen, maitoon ja kananmuniin. Mukana on myös monta pulloa käsidesiä ja laatikko kasvosuojaimia.

Jokainen tuote on mietitty siten, että se kestää kahden viikon pituisen karanteenin.

Tempausta kutsuttu hysterian lietsomiseksi

Häyrinen on saanut tempauksesta hyvin vaihtelevaa palautetta. Osa on suhtautunut tempaukseen ymmärtäväisesti, osa taas on kutsunut sitä jopa hysterian lietsomiseksi.

– Itselläni ei ole mitenkään hysterinen olo. Päinvastoin, itseäni tällainen valmistautuminen vain rauhoittaa, hän kertoo.

Katso Häyrisen haastattelu sekä kurkkaa bloggaajan ruokavarastoon yläpuolelta löytyvältä videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja