Mainos

Kuvat: Helsinginkadulla suuri vesivahinko: Vettä tulvinut ainakin kolmen rakennuksen kellareihin, liikenne toistaiseksi estynyt

3:21
MTV Uutiset Live kävi Helsinginkadun vesivahinkopaikalla.

Helsingin Kalliossa laajan vesivahingon jäljiltä vettä tulvii usean asuinrakennuksen kellaritiloihin ja kadulle. Poliisi ohjaa liikennettä Helsinginkadulla.

– Helsinginkadulla Harjutorin kohdalla suuri vesivahinko, jonka vuoksi ajoneuvoliikenne kokonaan toistaiseksi estynyt Kurvin ja Fleminginkadun välillä, poliisi kertoi Twitterissä kello 11:n aikaan.

– Käyttöveden runkolinja, jonka halkaisija on 600 millimetriä, on vaurioitunut. Sen seurauksena vettä tulvii asuinrakennusten kellaritiloihin runsaasti, kertoo päivystävä palomestari Tomi Kuusamo.

Vaurioalue ulottuu ainakin kolmeen kiinteistöön ja Helsinginkadulle, joten häiriötä koituu myös liikenteelle. Liikennehäiriön kestosta ei ole tietoa.

"Työt ovat kovassa käynnissä"

Pelastuslaitoksella on paikalla seitsemän yksikköä. Aamupäivällä paikalle oli matkalla myös kuusi yksikköä sopimuspalokunnista.

Lisäksi paikalla on muun muassa Helsingin seudun ympäristöpalveluiden (HSY) ja energiayhtiö Helenin työntekijöitä, sillä kiinteistöissä on korttelimuuntajia ja sähköjakokeskuksia.

Palomestari Kuusamo sanoi noin klo 11:n aikaan aamupäivällä, että on liian varhaista arvioida rakennuksille aiheutuvia mahdollisia vaurioita. Henkilövahinkoja ei ole syntynyt.

– Työt ovat kovassa käynnissä, ja tilannetta pyritään selvittämään, Kuusamo totesi.

Pelastuslaitos kirjasi asiasta hälytyksen ajassa 10.15 osoitteessa Harjutori 10.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja