Mainos

Helsingin Uutiset: Opettaja käytti alaikäisiä tyttöjä hyväkseen – "Haluaisitko ansaita vähän joulurahaa?"

59-vuotias opettajana työskennellyt mies on tuomittu lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista ehdolliseen vankeuteen. Asiasta kertoi Helsingin Uutiset perjantaina.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi miehen kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Mies tutustui 15-vuotiaaseen tyttöön internetissä ja tarjosi tälle rahaa webkameralle keikistelemisestä. Mies kertoi etsivänsä 12-15-vuotiaita tyttöjä, jotka ”tykkäis leikkiä kameralla” ja jotka ”haluaisi vaikka tienata joulurahaa”.

Vastaavassa tapauksessa mies pyysi 14-15-vuotiasta lievästi kehitysvammaista tyttöä riisuutumaan kameralle ja ilmaisi halunsa tavata tyttö kahden kesken. Keskustelu jatkui kuukausia.

Miehen hallusta löytyi yli tuhat kuvaa muun muassa lasten sukupuolielimistä. Hän lähetti myös muille henkilöille ainakin viisi lapsipornoon viittaavaa kuvaa.

Mies kiisti syytteet seksuaalisista hyväksikäytöistä. Viestit hän myönsi lähettäneensä. Hän myönsi myös sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisen ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidon.

Länsi-Uudellamaalla asuva mies on työskennellyt kieltenopettajana useassa paikassa Uudellamaalla, esimerkiksi Espoossa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.