Helsingin uudet sisustuskaupat

Helsingin keskustaan on tämän syksyn aikana noussut sisustuskauppoja kuin sieniä sateella.

Mukana ovat parin suuren sisustusketjun lanseeraukset, kaksi designklassikoihin erikoistunutta liikettä, sekä pienempiä erikoisliikkeitä.

BoConcept Store

Mannerheimintien ja Lönnrotinkadun kulmaan muuttanut 500 neliön BoConcept Store myy tanskalaista minimalistista muotoilua pohjoismaiseen makuun, Mannerheimintie 8.

Habitat

Makkarataloon avattu eurooppalainen sisustus- ja huonekalubrändi on vihdoinkin rantautunut myös Suomeen. Kahdessa kerroksessa sijaitsevasta 1400 neliön sisustustaivaasta löytyy niin pikkutavaraa kuin huonekalujakin. Habitatin aikeina on avata lisää liikkeitä myös muualle Suomeen. Keskuskatu 6.

Republic of Fritz Hansen

Klassikkohuonekaluistaan tunnettu Fritz Hansen myy ajatonta tanskalaista muotoilua. Myymälässä on kattavasti esillä Fritz Hansenin huonekalumallisto uutuuksista klassikoihin. Lisänä kotimaiset Woodnotesin matot, Yrjönkatu 12-14.

Samuji Koti

Vaatesuunnittelijana tunnettu Samu-Jussi Koski on avannut kauniin, minimalistisen liikkeen, jossa myydään perinteisiä, käsityönä tehtyjä astioita, kankaita ja kodin pienesineitä ympäri maailman, Mikonkatu 1.

Viale

Pikkuruisesta Viale sisustuskaupasta löytyy kattava valikoima Hayn tuotteita ja muuta pikkutavaraa, Bulevardi 5.

Vitra Store Helsinki

Entisissä Aero sisustusliikkeen tiloissa avattu Vitra Store myy tuttuja klassikoita muun muassa Charles ja Ray Eamesin, Verner Pantonin ja Jasper Morrisonin suunnittelemina, Yrjönkatu 8.

Lue myös:

    Uusimmat