Mainos

Helsingin pukumiehiltä sataa kehuja 12-vuotiaan "Plankkipojan", Evertin bisnekselle: ”Harvemmin Suomessa saa näin hyvää palvelua”

7:30

Evert Pussinen, 12, keksi itselleen kesätyön: nuori yrittäjänalku lankkaa kenkiä Helsingin Eteläesplanadilla. "Plankkipoika" on saanut työnsä jäljestä runsaasti kehuja.

Katso videolta Evertin taidonnäyte: Näin saadaan kengät kiiltämään!

Kenkienlankkaaja on kenties vanhan ajan peruja oleva ammatti. Ajatus kiehtoi kuitenkin 12-vuotiasta nuorta miestä, joka päätti työllistää lankkauksella itsensä kesäksi.

– Innostuin, kun iskä on aina tykkännyt lankkauksesta, niin lähdettiin viemään sitä iskän kanssa eteenpäin, Evert Pussinen kertoo.

Plankkipoika-nimellä toimiva Pussinen on viikon aikana saanut toimintansa jo mallikkaasti käyntiin: tyytyväisiä asiakkaita on päivässä ollut jopa 11.

Kehuja satelee

Pussinen kiillottaa ohi pyyhältävien pukumiesten kenkiä Eteläesplanadilla sijaitsevan pukuliikkeen edessä. Pussinen oli itse ottanut kauppaan yhteyttä, jossa innostuttiin nuorukaisen toimeliaisuudesta.

– Tämä oli niin loistava idea. Tämä on hyvä lisäpalvelu klassisia kenkiä käyttäville asiakkaille, jotka myös huoltavat kenkiänsä, kehuu Mervi Kärkkäinen herrainvaatehtimo Ferestä.

Kenkänsä aamutuimaan lankattavaksi tuonut Olli kehuu Pussisen otteita varmoiksi.

– Tosi hyvää jälkeä, harvemmin Suomessa saa näin hyvää palvelua viidellä eurolla, asiakas kiittelee.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja