Mainos

Helsingin edustalla myynnissä oma saari – hinta miljoona euroa

Merellisestä tunnelmasta nauttiva veneenomistaja voi nyt kaivaa kuvettaan: Helsingin keskustan edustalla on myynnissä yksityinen saari.

Tällä hetkellä 550 metriä Helsingin Katajanokasta sijaitsevalla Katajanokanluodolla on yksi rakennus, omakotitalo. Vuonna 1876 rakennetun viehettävän 51-neliöisen kaksion lisäksi saarelta löytyy rysävarasto, huussi sekä betonilaituri.

Laiturille on tarvetta, sillä vene on ainoa keino päästä saarelle – ellei sitten hyinen merivesi houkuttele uimaan. Suomenlinnan lautat ja suuret risteilijäalukset halkovat aaltoja saaren liepeillä, mutta eivät betonilaiturille pysty pysähtymään.

Idyllinen 4940 neliön saari on merkitty Helsingin yleiskaavassa virkistysalueeksi. Virkistävät maisemat Helsingin edustan saaristoon ja rantaviivan kaupunkiin avautuvat maisemat tarjoavatkin.

Ihan joka iikalla ei silti mahdollisuutta oman saaren lunastamiseen ole: Kasslin LKV myy Etuovi.com-sivustolla Katajanokanluotoa pyöreään miljoonan euron hintaan. 

Katso saaren esittelyvideo yllä olevalta videolta.

***

Yksityistä saarta enemmän ihmisiä liikkuu tavarataloissa. Ne eivät kuitenkaan hiljene yölläkään. Katso alla olevalta videolta, miltä tavarataloissa öisin näyttää.

3:07

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.