Helpottava tieto! Huuhkajien koronatesteistä negatiiviset tulokset

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueelle perjantaina tehdyt koronavirustestit antoivat negatiivisen tuloksen. Huuhkajat pelaa sunnuntaina Kansojen liigan vierasottelussa Bulgariaa vastaan.

Suomi pelasi keskiviikkona Ranskaa vastaan. Upea 2–0-voitto sai kiusallisen sivumaun, kun myöhään torstaina uutisoitiin Ranskan avauskokoonpanossa pelanneen Wissam Ben Yedderin koronavirustartunnasta. Ben Yedder pelasi Suomi-ottelussa 57 minuuttia.

Suomen joukkueelle tehtiin perjantaina koronavirustestit. Joukkueessa uutinen ranskalaispelaajan tartunnasta ei aiheuttanut paniikkia.

– Maailmantilanne on mikä on. Tuohon alkaa jo vähän tottumaan, ja noita on tullut vastaan omassa sarjassa. Teemme kaiken huolellisesti ja noudatamme protokollia. Pitää vain toivoa, että säästyy tuolta. Ei auta elää pelossa, vaan pitää mennä eteenpäin, Huuhkajien luottotoppari, Kyproksella pelaava Paulus Arajuuri sanoi MTV Urheilulle.

Kun Huuhkajien perjantain testitulokset olivat negatiivisia, pääsee joukkue valmistautumaan normaalisti sunnuntain otteluun Bulgariaa vastaan. Ensi viikon keskiviikkona vuorossa on vierasottelu Walesia vastaan.

Suomi kamppailee B-liigan neloslohkon voitosta juuri Walesin kanssa. Wales johtaa lohkoa kymmenellä pisteellä. Suomi on toisena yhdeksällä pisteellä.




Lue myös:

    Uusimmat