Helmi Loukasmäki täytti 23 vuotta – paljastaa, millaisen synttäriyllätyksen sai etukäteen

Danny ja Helmi kurvasivat näyttävästi täydelle torille – katso harvinainen auton esittelyvideo 1:05
Danny ja Helmi kurvasivat näyttävästi täydelle torille viime kesänä – katso harvinainen auton esittelyvideo viime kesältä

Helmi Loukasmäki yllätettiin jo viikkoa ennen synttäreitä.

Musiikkineuvos Danny ja Helmi Loukasmäki lomailivat yhdessä Thaimaan auringossa alkuvuodesta. Loukasmäki juhli 23-vuotissyntymäpäiväänsä viikonloppuna, mutta hän sai jo aikaisemmin Thaimaassa synttäriyllätyksen.

Ensimmäisessä kuvassa Loukasmäki hymyilee onnellisena suuren kukkakimpun kanssa ja toinen otos on syntymäpäiväkakusta, jota koristaa kynttilät.

– Kiitos kaikista ihanista onnitteluista! Kuvassa mä ja synttäri-kukat viikko sitten. Mulle oltiin järkätty yllätyksenä syntymäpäivät etukäteen lämmössä. Oikeat ystävät on arvokkaita! Loukasmäki kirjoitti kuvien yhteyteen.

Toisen kuvan näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Danny oli yhdessä Loukasmäen kanssa yhteishaastattelussa Porin SuomiAreenassa viime kesänä, ja he kertoivat keskinäisestä suhteestaan ja ystävyydestään.

Loukasmäki kohtasi Dannyn ensimmäisen kerran vuonna 2018. Kohtaaminen mullisti lopulta hänen elämänsä.

– Menin kesätöihin Raumalle auttamaan Dannya. Sen kesän jälkeen totesimme, että meillä on kivaa yhdessä. Ja tässä nyt ollaan. Päätimme jatkaa yhdessä, Helmi kertoo. 

– Mennään päivä kerrallaan toisiamme auttaen, hän lisäsi. 

– Helmi oli kirjoittanut silloin ylioppilaaksi ja kovasti osaa tietokonejuttuja. Helmi on niin monipuolinen. Hän osaa sellaisia asioita, mitä minä en enää osaa, Danny kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat